Menu
Your Cart

Комплект за количка - подложка, протектори и възглавничка

Тройният комплект ви предоставя основните аксесоари, от които имате нужда за освежаване на детската количка. Те са универсални за всички модели, изработени от 100% памук, хипоалергенни и с ергономична форма. Съчетан в един десен, комплектът придава стил и елегантност на количката ви.


Комплект от 100% памук и дишащи материи за всеки сезон

  • Подложката за количка е подходяща както за количка, така и за кошче за кола и за количка за близнаци.
  • Протекторите се поставят лесно и закопчават с велкро лепенки, като тях можете да ги ползвате и за протектори за борда или дръжката на количката
  • Възглавничката-панделка е подходяща за ползване и за новородено бебе като поддържа главичката му в безопасна и правилна позиция.
  • Тройният комплект за количка можете да съчетаете и с други аксесоари - комплект завивки, сенник, тента и други.

Троен комплект Багери Троен комплект Багери
Топ
Модел: 2104
  Описание и видео на Троен комплект БагериТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчават се с..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Коли Троен комплект Коли
Топ
Модел: 21044
  Описание и видео на Троен комплект КолиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчават се с в..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Лилави бухали Троен комплект Лилави бухали
Топ
Модел: 21045
  Описание и видео на Троен комплект Лилави бухалиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчав..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Малки пеперуди Троен комплект Малки пеперуди
Топ
Модел: 21046
  Описание и видео на Троен комплект Малки пеперудиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопча..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Мента звезди Троен комплект Мента звезди
Топ
Модел: 21047
  Описание и видео на Троен комплект Мента звездиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчава..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Розови звезди Троен комплект Розови звезди
Топ
Модел: 21049
  Описание и видео на Троен комплект Розови звездиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчав..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Сиви бухали Троен комплект Сиви бухали
Топ
Модел: 210412
  Описание и видео на Троен комплект Сиви бухалиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчават..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Троен комплект Сиви звезди Троен комплект Сиви звезди
Топ
Модел: 210413
  Описание и видео на Троен комплект Сиви звездиТроен комплект, състоящ се от подложка модел Нова, протектори за колани и възглавничка панделка Подходящ за детска количка, кошче за бебе, столче за кола Подложка – размери 65х29, универсален модел Протектори – универсален размер, закопчават..
38.40лв.
Без данък:38.40лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102