Menu
Your Cart

Престилка за кърмене навън

Кърменето е най-прекрасният дар за вашето бебе. Колкото и естествен процес да е това, младите майки се притесняват да го правят извън дома поради ред причини - неудобство от погледите на хората, времетраенето на кърменето, околният шум и други. Нашата престилка за кърмене е аксесоарът, който ще елиминира всички тези неудобства, ще запази интимността на момента между мама и бебе и ще осигури спокойствие на мъничето.


Практичен текстилен аксесоар за кърмене на открито

 • Престилката за кърмене е изработена от 100% памук, който не спарва детето
 • Моделът е удобен, побира се в дамска чанта и е лесен за слагане и махане с едно движение
 • Кърмейки бебето и ползвайки престилката, то няма да се разсейва от околния свят и шум и ще може ефективно и спокойно да нахрани, дори и да заспи блажено
 • С този аксесоар спокойно можете да задоволите нуждите на вашето бебе навсякъде и по всяко време, без да се притеснявате от погледите на хората и неудобните ситуации
 • При пътуване или почивка, престилката можете да я комбинирате и с възглавница за кърмене на ръка, преносимото легло, възглавничка-пеперуда и други.

Често задавани въпроси за Престилка за кърмене

 • Каква е материята на престилката за кърмене?

Престилката е изработена от памучна материя. 

 • Защо е толкова къса престилката?

Престилката за кърмене е с размер, който да е достатъчно голям да покрие бебето и да осигури комфорт и уединение за кърмене навън. 

 • Ще ме скрива ли добре?

Да, престилката ще прикрие добре и няма да се притеснявате по време на кърменето.

 • Как се закрепя престилката?

Слага се с презрамка през врата.

 • Как се пере?

Пере се в пералня до 30 градуса или на ръка. 

 • Може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на програма за деликатно пране. 


Престилка за кърмене розова Престилка за кърмене розова
Топ
Модел: 290045021391
  Описание и видео на Престилка за кърмене розоваПрестилката за кърмене е много леснa за използване, благодарение на своята широка каишка на врата. Престилката е винаги стабилно закрепена върху вас с каишката памучни дишаща материя цветове розова , черна ,синя ,бяла, и червена лесна з..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Престилка за кърмене синя Престилка за кърмене синя
Топ
Модел: 270045023554
  Описание и видео на Престилка за кърмене синяПрестилката за кърмене е много леснa за използване, благодарение на своята широка каишка на врата. Престилката е винаги стабилно закрепена върху вас с каишката памучни дишаща материя цветове розова , черна ,синя ,бяла, и червена лесна за ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Престилка за кърмене червена Престилка за кърмене червена
Топ
Модел: 263045024582
  Описание и видео на Престилка за кърмене червенаПрестилката за кърмене е много леснa за използване, благодарение на своята широка каишка на врата. Престилката е винаги стабилно закрепена върху вас с каишката памучни дишаща материя цветове розова , черна ,синя ,бяла, и червена лесна ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Престилка за кърмене черна
Топ
Модел: 280045021095
  Описание и видео на Престилка за кърмене чернаПрестилката за кърмене е много леснa за използване, благодарение на своята широка каишка на врата. Престилката е винаги стабилно закрепена върху вас с каишката памучни дишаща материя цветове розова , черна ,синя ,бяла, и червена лесна за..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102