Menu
Your Cart

Бебешки обиколници от четири части, изработени от фин памучен плат

Стилният бебешки обиколник за кошара е не само красив аксесоар, който освежава детската стая, но и предпазва детето по време на сън и игра. Покрива напълно всички четири страни на бебешкото легло, като не позволява на малките ръчички да се промушват през пръчките на кошарата и да се изкривят, ударят и наранят. Много често, по време на сън, бебетата заемат най-различни пози, които неволно ги излагат на риск от удар. Обиколниците за креватче елиминират тази опасност напълно.


Евтини обиколници за кошара в универсални размери, които отговарят на всички ваши очаквания

 • Предлагаме ги в два размера за стандартни кошари - 120/60 и 140/70 см
 • Изработени от 100% памук и пълнеж тънък дунапрен
 • Лесно се закрепват за кошарата с връзки
 • Лесна поддръжка - могат да се перат цели в пералня до 30 градуса
 • Разнообразие от десени за всеки вкус семпли едноцветни, стилни двуцветни и весели шарени, които можете да комбинирате със спални комплекти, органайзери за кошара, спални чувалчета с и без крачета, гнездо за бебе и други.

Често задавани въпроси за Обиколници

 • Може ли обиколниците да са по-високи?

Да, може да се изработят по индивидуална поръчка. Изпратете запитване за цена и срок за доставка. 

 • Какви са размерите на обиколниците?

Предлагаме в двата стандартни размера за кошара 120/60/40 см и 140/70/45 см

 • С по една или две връзки за решетките са?

Всяка част е с по две връзки.

 • Какъв е пълнежът на обиколниците?

Пълнежът е тънък дунапрен

 • Могат ли да се перат в пералня?

Да, могат, до 30 градуса. 

 • Може ли да се избира пълнежа?

Пълнежът е само дунапрен.

 • Универсален модел ли са?

Обиколниците са универсален модел за всички модели кошари и се предлагат за двата размера - 120/60 и 140/70.

 • Как се закрепят за кошарата?

Закрепят се с връзки.

 • Има ли опасност за детето, ако в кошарата са сложени обиколници?

Няма опасност за детето, стига да са закрепени обиколниците здраво за самата кошара.

 • Колко са дебели?

Дебелината им е около 1.5 см.

 • Може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на програма за деликатно пране. 


Обиколник за кошара бежови звезди
Топ
Модел: 300034026950
  Описание на Обиколник за кошара бежови звездиобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара бял
Топ
Модел: 36985
  Описание на Обиколник за кошара бялобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка изработе..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара жълти звезди
Топ
Модел: 290034021103
  Описание на Обиколник за кошара жълти звездиобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара жълто
Топ
Модел: 210023034004
  Описание на Обиколник за кошара жълтообиколникът е създаден за повече комфотр за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израбо..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара зелен
Топ
Модел: 3698
  Описание на Обиколник за кошара зеленобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израбо..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара лимони
Топ
Модел: 220023053491
  Описание на Обиколник за кошара лимониобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израб..
32.40лв.
Без данък:32.40лв.
Обиколник за кошара мента звезди
Топ
Модел: 3800670239681
  Описание на Обиколник за кошара мента звездиобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара оранжев
Топ
Модел: 3400560230531
  Описание на Обиколник за кошара оранжевобиколника е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израб..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара розови звезди
Топ
Модел: 300034021996
  Описание на Обиколник за кошара розови звездиобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара сив
Топ
Модел: 8999
   Описание на Обиколник за кошара сивобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за к..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара сиви звезди
Топ
Модел: 8586
обиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка изработен от висококачествена ,безвредна и здрава ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара червен
Топ
Модел: 2903560285091
  Описание на Обиколник за кошара червенобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израб..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара червени звезди
Топ
Модел: 363067029538
  Описание на Обиколник за кошара червени звездиобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, бежов
Топ
Модел: 36986
  Описание на Обиколник за кошара, бежовобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израб..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, кафяв
Топ
Модел: 36982
  Описание на Обиколник за кошара, кафявобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израб..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, лилав
Топ
Модел: 36981
  Описание на Обиколник за кошара, лилавобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка израб..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, мента балони
Топ
Модел: 369848
  Описание на Обиколник за кошара, мента балониобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за ко..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, оранжев
Топ
Модел: 36987
  Описание на Обиколник за кошара, оранжевобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка изр..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, светло син
Топ
Модел: 36988
  Описание на Обиколник за кошара, светло синобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Обиколник за кошара, циклама
Топ
Модел: 36984
  Описание на Обиколник за кошара, цикламаобиколникът е създаден за повече комфорт за Вашето бебе той предпазва от наранявания и травми обиколника се поставя лесно чрез връзки изработен с красиви шарки. Предлагаме в същия десен - спален комплект, чувал за сън или подложка за количка из..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102