Menu
Your Cart

Органайзер за бебешка кошара - поддържайте всички аксесоари на бебето в пълен ред

Функционалният и удобен бебешки органайзер за кошара ви дава възможност да подредите всички необходими аксесоари на бебето - памперси, мокри кърпи, козметика, биберони, шишета, любими дребни играчки. Вече няма нужда да търсите постоянно нещата от първа необходимост, а сега всичко е организирано на една ръка разстояние.


Органайзер за кошара с девет джоба, за всичко необходимо за детето, е вашият нужен помощник

 • Компактен размер на органайзера, който можете да закачите и на дългата и на късата страна на леглото - 55х51 см
 • Изработен от 100% памук, което позволява да го перете в пералня до 30 градуса
 • Девет джоба, които са достатъчно големи да съберат необходимите аксесоари за детето
 • Закрепя се с връзки, може да се ползва и на сгъваема кошара
 • Бебешкият органайзер можете да комбинирате като десен и с други аксесоари за детската стая - кошове за играчки, долни чаршафи с ластик, одеяла, матрак за бебе и други.

Често задавани въпроси за Органайзери за кошара

 • С колко джоба са органайзерите?

С девет големи джоба.

 • Какъв е размерът?

Размерът е 57х50 см

 • Може ли целият органайзер да е в десен?

Да, може, изпратете ни запитване за повече информация. 

 • Какъв е пълнежът на органайзерите?

Пълнежът е вата.

 • Могат ли да се побират памперси и мокри кърпи?

Да, могат да се побират, както и козметика, бебешки шишета, дрешки и малки играчки.

 • Какви са точните размери на джобовете?

Джобът е 15х18 см

 • Как се закрепя за кошарата?

Закрепя се с връзки.

 • Може ли да се пере в пералня?

Да, може да се пере до 30 градуса.

 • Може ли да се комбинира и с други аксесоари за кошара в същия десен?

Да, можете да комбинирате със спален комплект, обиколници, обиколник-плитка, възглавнички и други.

 • Може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на програма за деликатно пране.Органайзер за кошара бежови звезди Органайзер за кошара бежови звезди
Топ
Модел: 510078022484
  Описание и видео на Органайзер за кошара бежови звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето ..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара жълти звезди Органайзер за кошара жълти звезди
Топ
Модел: 480078025109
  Описание и видео на Органайзер за кошара жълти звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето ..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара замък Органайзер за кошара замък
Топ
Модел: 60351
Описание и видео на Органайзер за кошара замък удобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закрепя се ..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара коли Органайзер за кошара коли
Топ
Модел: 390067021030
  Описание и видео на Органайзер за кошара колиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закрепя ..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара светло сини звезди Органайзер за кошара светло сини звезди
Топ
Модел: 9000331
  Описание и видео на Органайзер за кошара светло сини звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на беб..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара сиви бухали Органайзер за кошара сиви бухали
Топ
Модел: 4476
Описание и видео на Органайзер за кошара Сиви бухали удобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закре..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара сиви звезди Органайзер за кошара сиви звезди
Топ
Модел: 78787
  Описание и видео на Органайзер за кошара сиви звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето з..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара тъмно сини звезди Органайзер за кошара тъмно сини звезди
Топ
Модел: 520089023782
  Описание и видео на Органайзер за кошара тъмно сини звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебе..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара хипо Органайзер за кошара хипо
Топ
Модел: 6035
Описание и видео на Органайзер за кошара Хипо удобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закрепя се с..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара червени звезди Органайзер за кошара червени звезди
Топ
Модел: 900033
  Описание и видео на Органайзер за кошара червени звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето ..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер лилави бухали Органайзер лилави бухали
Топ
Модел: 85671
  Описание на Органайзер лилави бухалиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закрепя се с няко..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара динозаври Органайзер за кошара динозаври
Топ
Модел: 440067026757
  Описание и видео на Органайзер за кошара динозаври удобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето за..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара бежови мечета Органайзер за кошара бежови мечета
Топ
Модел: 480078023429
  Описание и видео на Органайзер за кошара бежови мечетаудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на беб..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара еднорог Органайзер за кошара еднорог
Топ
Модел: 280034027343
  Описание и видео на Органайзер за кошара еднорогудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закре..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара калинки Органайзер за кошара калинки
Топ
Модел: 86651
  Описание и видео на Органайзер за кошара калинкиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закре..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара малки пеперуди
Топ
Модел: 490078021043
  Описание и видео на Органайзер за кошара малки пеперудиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бе..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара мента звезди
Топ
Модел: 898989898
  Описание и видео на Органайзер за кошара мента звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето ..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара Пеперуди Органайзер за кошара Пеперуди
Топ
Модел: 203361
  Описание и видео на Органайзер за кошара Пеперудиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закр..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара пчели
Топ
Модел: 20336
  Описание и видео на Органайзер за кошара пчелиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закрепя..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Органайзер за кошара самолети Органайзер за кошара самолети
Топ
Модел: 440056014644
  Описание и видео на Органайзер за кошара самолетиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове  може да побере както памперси, така мокри кърпи и бебешки принадлежности  страхотен дизайн и аксесоар за кошарата на бебето закр..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Показани 1 от 20 | 22 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506