Menu
Your Cart

Смукалки за презрамки на ерго раница, слинг и кенгуру

Гризалките за ерго раница или така наречените смукалки, са практичен и необходим аксесоар, който предпазва презрамките на раницата от гризане, облизване, мокрене и зацапване. По този начин няма да се налага да я перете постоянно. Смукалките се предлагат от кохавлия, памук или полар. 


Памучни гризалки-предпазители за раници и слингове

  • Предпазните гризалки са изработени от бързосъхнещи материи
  • Смукалките са с универсален размер и стават на всички модели ерго раници, кенгурута и слингове
  • Закопчават се с велкро лепенки, комплектът се състои от 2 броя
  • Можете да разгледате и другите ни продукти, които са подходящи при бебеносене като дъждобран за ерго раница, шапка за мама и бебе, покривало за бебеносене и други.

Смукалки балерини бежови звезди
Топ
Модел: 310034024583
  Описание и видео на Смукалки балерини бежови звездиПредпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта на тези подложки за смучене не се налага често да перете цялата раница/слинг, а само тях.Лес..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Смукалки балерини коли Смукалки балерини коли
Топ
Модел: 220023022925
 Описание и видео на Смукалки балерини колиПредпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта на тези подложки за смучене не се налага често да перете цялата раница/слинг, а само тях.Лесни за пран..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Смукалки балерини сиви бухали Смукалки балерини сиви бухали
Топ
Модел: 290034026661
  Описание и видео на Смукалки балерини сиви бухалиПредпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта на тези подложки за смучене не се налага често да перете цялата раница/слинг, а само тях.Лесни..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Смукалки балерини тюркоаз
Топ
Модел: 250023013761
  Описание и видео на Смукалки балерини тюркоазПредпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта на тези подложки за смучене не се налага често да перете цялата раница/слинг, а само тях.Лесни за ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Смукалки за раница универсални, памук
Топ
Модел: 86117006
Описание и видео на Смукалки за раница универсални, памукИзключително удобни  подложките за раници и кенгуро, не позволяват изцапване.Страхотен продукт ,който лесно се сваля ,за да бъде изпран!Материал: 100 % памук Цвят: бял, черен, кафяв Комплекта включва 2 броя по..
14.40лв.
Без данък:14.40лв.
Смукалки за раница, корал полар Смукалки за раница, корал полар
Топ
Модел: 6393312
  Описание и видео на Смукалки за раница, корал поларПредпазни подложки за смучене Когато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо. С помощта на тези подложки за смучене не се налага често да перете цялата раница/слинг, а само т..
14.40лв.
Без данък:14.40лв.
Смукалки за раница, сив полар Смукалки за раница, сив полар
Топ
Модел: 639331
  Описание и видео на Смукалки за раница, сив поларПредпазни подложки за смучене Когато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо. С помощта на тези подложки за смучене не се налага често да перете цялата раница/слинг, а само тях..
14.40лв.
Без данък:14.40лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102