Menu
Your Cart

Политика за поверителност

На страницата www.detetovteb.com  се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. www.detetovteb.com гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп.


    Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Дететовтеб за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


  Дететовтеб  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя (-ите) на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Дететовтеб   е длъжен да предостави информацията по силата на закона.


    Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Дететовтеб при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни.


    Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и копия от лични документи да бъдат предоставяни от Дететовтеб  на трети лица - кредитори, когато това е необходимо и е във връзка с избран от потребителя начин на плащане "На изплащане, с кредит”.

 

Органайзер за кошара жълти звезди
Топ Нов
Модел: 480078025109
  Описание на Органайзер за кошара жълти звездиудобен органайзер за кошара практично решение за вашите продукти  няколко налични джобове..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Кош за играчки Замък Кош за играчки Замък
Топ Нов
Модел: 200034056714
  Описание на Кош за играчки ЗамъкУдобен и функционален кош за детски играчки, дрехи и всякакви нещица, за които нямате друго мястоРазмер - ..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Кош за играчки Пеперуди Кош за играчки Пеперуди
Топ Нов
Модел: 230034057333
  Описание на Кош за играчки ПеперудиУдобен и функционален кош за детски играчки, дрехи и всякакви нещица, за които нямате друго мястоРазмер..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Кош за играчки Лилави бухали Кош за играчки Лилави бухали
Топ Нов
Модел: 280045055258
  Описание на Кош за играчки Лилави бухалиУдобен и функционален кош за детски играчки, дрехи и всякакви нещица, за които нямате друго мястоР..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Шапка за мама и бебе слинг кенгуро ерго раница черна Шапка за мама и бебе слинг кенгуро ерго раница черна
Топ
Модел: 260056029515
Описание на Шапка за мама и бебе слинг кенгуро ерго раница черна             уникална ш..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя
Топ
Модел: 250056026771
  Описание и видео на Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова
Топ
Модел: 280056025797
  Описание и видео на Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Шалте за игра Шарени слончета
Топ
Модел: 400056022604
  Описание на Шалте за игра Шарени слончетаШалте за игра с размер 110х110 Материя – 100% памук (ранфорс) с пълнеж вата Меко и удобно, изолира..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506