Menu
Your Cart

Политика за поверителност

На страницата www.detetovteb.com  се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. www.detetovteb.com гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп.


    Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Дететовтеб за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


  Дететовтеб  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя (-ите) на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Дететовтеб   е длъжен да предостави информацията по силата на закона.


    Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Дететовтеб при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни.


    Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и копия от лични документи да бъдат предоставяни от Дететовтеб  на трети лица - кредитори, когато това е необходимо и е във връзка с избран от потребителя начин на плащане "На изплащане, с кредит”.

 

Смукалки балерини бежови звезди
Топ Нов
Модел: 310034024583
Предпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта ..
12лв.
Без данък:12лв.
Смукалки балерини сиви бухали Смукалки балерини сиви бухали
Топ Нов
Модел: 290034026661
Предпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта ..
12лв.
Без данък:12лв.
Смукалки балерини пеперуди
Топ Нов
Модел: 260023029133
Предпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта ..
12лв.
Без данък:12лв.
Смукалки балерини тюркоаз
Топ Нов
Модел: 250023013761
Предпазни подложки за смученеКогато зъбчетата почнат да никнат, бебето обича да смуче презрамките и те съответно се мокрят и зацапват бързо.С помощта ..
12лв.
Без данък:12лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница
Топ
Модел: 83503282
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шалте за игра Шарени слончета
Топ
Модел: 400056022604
Шалте за игра с размер 110х110 Материя – 100% памук (ранфорс) с пълнеж вата Меко и удобно, изолира детето от студения под Подходящо за малки беб..
20лв.
Без данък:20лв.
Шалте за игра Червено
Топ
Модел: 253034022359
Шалте за игра с размер 110х110 Материя – 100% памук (ранфорс) с пълнеж вата Меко и удобно, изолира детето от студения под Подходящо за малки беб..
20лв.
Без данък:20лв.
Шалте за игра Червени звезди
Топ
Модел: 210034017168
Шалте за игра с размер 110х110 Материя – 100% памук (ранфорс) с пълнеж вата Меко и удобно, изолира детето от студения под Подходящо за малки беб..
20лв.
Без данък:20лв.
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506