Menu
Your Cart

Политика за поверителност

На страницата www.detetovteb.com  се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. www.detetovteb.com гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп.


    Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Дететовтеб за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


  Дететовтеб  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя (-ите) на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Дететовтеб   е длъжен да предостави информацията по силата на закона.


    Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Дететовтеб при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни.


    Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и копия от лични документи да бъдат предоставяни от Дететовтеб  на трети лица - кредитори, когато това е необходимо и е във връзка с избран от потребителя начин на плащане "На изплащане, с кредит”.

 

 Подложка за количка - пате яки
Топ Нов
Модел: 2333003000
  Описание и видео на Подложка за количка - лукс пате яки предпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортн..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
 Подложка за количка - лукс мечета с дъги
Топ Нов
Модел: 23003000
  Описание и видео на Подложка за количка - лукс мечета с дъгипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за б..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Преносим стол за хранене - циклама Преносим стол за хранене - циклама
Топ Нов
Модел: 30003
  Описание на  Преносим стол за хранене - цикламаДжоб за стол за хранене от плат подходящ по време на пътуване или в заведения Регу..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Порт бебе с качулка -Мента балони с бяла кохавлия -75/75 Порт бебе с качулка -Мента балони с бяла кохавлия -75/75
Топ Нов
Модел: 9513189
  Описание на Порт бебе с качулка - Мента балони с бяла кохавлия -75/75меко и топло порт бебе  комфортно носене на бебето в него..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Празен боксов чувал 150 х 35 см Празен боксов чувал 150 х 35 см
Топ
Модел: 190023029699
  Описание на Празен боксов чувал 150 х 35 смВинилов боксов чувал (винилът гарантира здравина и устойчивост при продължителна употреба) Размер..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Шапка за мама и бебе слинг кенгуро ерго раница черна Шапка за мама и бебе слинг кенгуро ерго раница черна
Топ
Модел: 260056029515
Описание на Шапка за мама и бебе слинг кенгуро ерго раница черна             уникална ш..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя
Топ
Модел: 250056026771
  Описание и видео на Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова
Топ
Модел: 280056025797
  Описание и видео на Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102