Menu
Your Cart

Политика за поверителност

На страницата www.detetovteb.com  се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. www.detetovteb.com гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп.


    Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Дететовтеб за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


  Дететовтеб  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя (-ите) на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Дететовтеб   е длъжен да предостави информацията по силата на закона.


    Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Дететовтеб при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни.


    Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и копия от лични документи да бъдат предоставяни от Дететовтеб  на трети лица - кредитори, когато това е необходимо и е във връзка с избран от потребителя начин на плащане "На изплащане, с кредит”.

 

 Пътечка за прохождане -първи стъпки, Мечета Me to You
Топ Нов
Модел: 34551
за първите стъпки на вашето детекомпактна  и лесна за използванеудобна и функционалнапредлага  се в два цвята - син и розовВинил..
19лв.
Без данък:19лв.
Зимен чувал за бебе с крачета, розова кохавлия Зимен чувал за бебе с крачета, розова кохавлия
Топ Нов -23 %
Модел: 370067027229
зимен чувал за бебе закопчава се чрез велкро удобен за слагане и събличане горната част се присвива и се образува качулка  размери 8..
27лв. 35лв.
Без данък:27лв.
Зимен чувал за бебе с крачета, сива кохавлия Зимен чувал за бебе с крачета, сива кохавлия
Топ Нов -23 %
Модел: 350067029790
зимен чувал за бебе закопчава се чрез велкро удобен за слагане и събличане горната част се присвива и се образува качулка  размери 8..
27лв. 35лв.
Без данък:27лв.
Зимен чувал за бебе с крачета, кафява кохавлия Зимен чувал за бебе с крачета, кафява кохавлия
Топ Нов -23 %
Модел: 370067021575
зимен чувал за бебе закопчава се чрез велкро удобен за слагане и събличане горната част се присвива и се образува качулка  размери 8..
27лв. 35лв.
Без данък:27лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница черна Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница черна
Топ
Модел: 260056029515
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя
Топ
Модел: 250056026771
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова
Топ
Модел: 280056025797
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шалте за игра Шарени слончета
Топ
Модел: 400056022604
Шалте за игра с размер 110х110 Материя – 100% памук (ранфорс) с пълнеж вата Меко и удобно, изолира детето от студения под Подходящо за малки беб..
20лв.
Без данък:20лв.
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506