Menu
Your Cart

Политика за поверителност

На страницата www.detetovteb.com  се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. www.detetovteb.com гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп.


    Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Дететовтеб за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


  Дететовтеб  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя (-ите) на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Дететовтеб   е длъжен да предостави информацията по силата на закона.


    Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Дететовтеб при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни.


    Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и копия от лични документи да бъдат предоставяни от Дететовтеб  на трети лица - кредитори, когато това е необходимо и е във връзка с избран от потребителя начин на плащане "На изплащане, с кредит”.

 

Гнездо за бебе лукс - синя лама с оранжево Гнездо за бебе лукс - синя лама с оранжево
Топ Нов -28 %
Модел: 160023036474
Луксозно гнездо за новородено бебеРазмер 90/50 см.Материя ранфорс, основа дунапрен, обиколната част е с пълнеж вата. Красив завършек на гнездото е гол..
18лв. 25лв.
Без данък:18лв.
Палатка игу Багери Палатка игу Багери
Топ Нов
Модел: 180023026745
Всяко дете има нужда от своето лично пространство, местенце за игри и мечти.  Палатката Иглу ще се превърне в любимото кътче на Вашето дете.  Изра..
59лв.
Без данък:59лв.
Палатка игу Замък Палатка игу Замък
Топ Нов
Модел: 250034029400
Всяко дете има нужда от своето лично пространство, местенце за игри и мечти.  Палатката Иглу ще се превърне в любимото кътче на Вашето дете.  Изра..
59лв.
Без данък:59лв.
Палатка игу циклама
Топ Нов
Модел: 190023023699
Всяко дете има нужда от своето лично пространство, местенце за игри и мечти.  Палатката Иглу ще се превърне в любимото кътче на Вашето дете.  Изра..
40лв.
Без данък:40лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница черна Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница черна
Топ
Модел: 260056029515
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница синя
Топ
Модел: 250056026771
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова Шапка за мама и бебе слинг ,кенгуро ерго раница розова
Топ
Модел: 280056025797
уникална шапка за мама и бебе може да се ползва отделно от дебел ,мек полар едноцветни цветове - розoво ,син и черен изк..
29лв.
Без данък:29лв.
Шалте за игра Шарени слончета
Топ
Модел: 400056022604
Шалте за игра с размер 110х110 Материя – 100% памук (ранфорс) с пълнеж вата Меко и удобно, изолира детето от студения под Подходящо за малки беб..
20лв.
Без данък:20лв.
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506