Menu
Your Cart

Универсална чанта за детска количка

Чантата за количка е необходим аксесоар, особено по време на дълги разходки, когато носите много вещи на детето (памперси, вода, храна, шишета, играчки, мокри и кърпи и други). Предлага се в два варианта - в десен от 100% ранфорс и едноцветни от промазка или 100% памук.


Голяма чанта за количка с велкро закопчаване

  • Чантата за количка е с размер 40х28 см 
  • Има регулируема дълга дръжка със здрава закопчалка 
  • Може да се носи и на рамо 
  • Разпределението е едно голямо отделение и малко мрежесто джобче отстрани от външната страна
  • Закопчава се с велкро лепенка
  • Вътрешната част е винил, който държи чантата стабилна и с твърди страни
  • Можете да комбинирате и с други аксесоари за детска количка като сенник, подложка за количка, протектори за колани и други.

Чанта за бебешка количка ,синя Чанта за бебешка количка ,синя
Топ
Модел: 5248
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка ,синя Елегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, семейни ..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка багери Чанта за бебешка количка багери
Топ
Модел: 1
Описание и видео на Чанта за бебешка количка багериЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, семейни ..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка бежова Чанта за бебешка количка бежова
Топ
Модел: 5393
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка бежоваЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, семейни ..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка бежови звезди Чанта за бебешка количка бежови звезди
Топ
Модел: 5
Описание и видео на Чанта за бебешка количка бежови звездиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, с..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка жълти звезди Чанта за бебешка количка жълти звезди
Топ
Модел: 290045028704
Описание и видео на Чанта за бебешка количка жълти звездиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, се..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка коли Чанта за бебешка количка коли
Топ
Модел: 210034022982
Описание и видео на Чанта за бебешка количка колиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, семейни ек..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка лилави бухали Чанта за бебешка количка лилави бухали
Топ
Модел: 300045024905
Описание и видео на Чанта за бебешка количка лилави бухалиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, с..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка малки пеперуди Чанта за бебешка количка малки пеперуди
Топ
Модел: 310045025858
Описание и видео на Чанта за бебешка количка малки пеперудиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, ..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка мента балони Чанта за бебешка количка мента балони
Топ
Модел: 8963
Описание и видео на Чанта за бебешка количка мента балониЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходк..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка мента звезди Чанта за бебешка количка мента звезди
Топ
Модел: 3
Описание и видео на Чанта за бебешка количка мента звездиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, се..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка оранжева Чанта за бебешка количка оранжева
Топ
Модел: 5394
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка оранжеваЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, семейн..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка розови звезди Чанта за бебешка количка розови звезди
Топ
Модел: 8
Описание и видео на Чанта за бебешка количка розови звездиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, с..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка с промазка бежова
Топ
Модел: 58901
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка с промазка бежоваЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходк..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка с промазка кафява
Топ
Модел: 58903
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка с промазка кафяваЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходк..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка с промазка сива
Топ
Модел: 5890
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка с промазка сиваЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки,..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка с промазка тъмно синя
Топ
Модел: 58904
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка с промазка тъмно синяЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни раз..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка с промазка циклама
Топ
Модел: 58902
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка с промазка цикламаЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разход..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка с промазка червена
Топ
Модел: 5877
  Описание и видео на Чанта за бебешка количка с промазка червенаЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разход..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка сиви бухали Чанта за бебешка количка сиви бухали
Топ
Модел: 4
Описание и видео на Чанта за бебешка количка сиви бухалиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, сем..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Чанта за бебешка количка сиви звезди Чанта за бебешка количка сиви звезди
Топ
Модел: 280045013875
Описание и видео на Чанта за бебешка количка сиви звездиЕлегантна многофункционална чанта, изработена от висококачествени материали, предназначена за жени, които ценят стила и в същото време търсят различни комбинации. Перфектна за активни майки и работа. Удобна за ежедневни разходки, сем..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102