Menu
Your Cart

Универсален сенник за количка с UV защита

Универсалният сенник за количка е допълнителен аксесоар, който можете да ползвате върху фабричния сенник. Изработен от полиестерна материя с UV защита, той ще защитава детето ви от силните слънчеви лъчи и летните дъждове. Моделът може да се ползва на всички модели колички и триколки.


Предимствата на универсалния сенник за всички модели колички и триколки

 • Универсалните сенници могат да се поръчат едноцветни или в десен, като последните са от 100% памук
 • Този аксесоар се слага много лесно на количката, като се закопчава под коша (зимен или летен) с еластични колани
 • Позицията на сенника може да се регулира спрямо посоката на слънцето
 • Дълбочината му е достатъчно голяма, за да предпазва напълно детето от слънчеви изгаряния
 • За да си направите удобен комплект за количката, имате възможност да съчетаете сенника с подложка за количка, предпазна лента-ластик за глава, комплект калъф за борд, чанта и протектори за дръжка и други.

Често задавани въпроси за Сенник за количка

 • Сенникът става ли за кошница?

Не, подходящ е за количка и триколка.

 • Каква е материята?

Предлагаме сенници от полиестерна материя с UV защита и от 100% памук.

 • Как се слага сенника?

Закрепя се с еластичен колан със закопчалка под коша на количката.

 • Има ли UV защита?

Да, сенниците от полиестер са с UV защита.

 • Ще стане ли на моята количка?

Сенниците са универсални и стават на всички модели колички.

 • Ще стане ли на моята количка, защото няма сенник?

Количката трябва да има фабричен сенник, за да се ползва допълнителния.

 • Може ли да се пере?

Да, може да се пере на ръка.

 • Съхне ли бързо?

Да, материята е бързосъхнеща.

 • Регулира ли се сенника?

Сенникът е достатъчно голям, за да покрива детето изцяло и да предпазва от слънцето. Може да се мести по-напред или по-назад.

 • Може ли да се ползва на триколка?

Да, може, стига да има фабричен сенник.


ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА СИВ/ЧЕРВЕН
Топ
Модел: 541911
  Описание и видео на ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА СИВ/ЧЕРВЕН Комбинирани сенници в два цвятауниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят перат..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА СИН/ЗЕЛЕН
Топ
Модел: 54191126
  Описание и видео на ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА СИН/ЗЕЛЕН Комбинирани сенници в два цвятауниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят п..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА ЦИКЛАМА/ЛИЛАВ
Топ
Модел: 54191123
  Описание и видео на ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА ЦИКЛАМА/ЛИЛАВ Комбинирани сенници в два цвятауниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА ЧЕРЕН/БЯЛ
Топ
Модел: 5419112
  Описание и видео на ДВУЛИЦЕВ СЕННИК ЗА КОЛИЧКА ЧЕРЕН/БЯЛ Комбинирани сенници в два цвятауниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят п..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА бежов СЕННИК ЗА КОЛИЧКА бежов
Топ -26 %
Модел: 5422
Описание и видео на Сенник за количка бежов налични цветове -лилав , бежав, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен..
16.00лв. 21.60лв.
Без данък:16.00лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА БЕЖОВИ ЗВЕЗДИ
Топ
Модел: 200023029264
  Описание и видео на СЕННИК ЗА КОЛИЧКА БЕЖОВИ ЗВЕЗДИуниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дниматерия 100% памук не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят перат се на ръка  Имаме в..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА бял СЕННИК ЗА КОЛИЧКА бял
Топ
Модел: 54191
  Описание и видео на СЕННИК ЗА КОЛИЧКА бялналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон UV защита !!! универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детет..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка зелен неон Сенник за количка зелен неон
Топ
Модел: 5356
  Описание и видео на Сенник за количка зелен неонналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка лилав Сенник за количка лилав
Топ
Модел: 5352
  Описание и видео на Сенник за количка лилавналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  в..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА МАЛКИ ПЕПЕРУДИ
Топ
Модел: 210023029663
  Описание и видео на СЕННИК ЗА КОЛИЧКА МАЛКИ ПЕПЕРУДИуниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дниматерия 100% памук не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят перат се на ръка  Имаме ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка мента Сенник за количка мента
Топ
Модел: 5308
  Описание и видео на Сенник за количка ментаналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  в..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА МЕНТА ЗВЕЗДИ
Топ
Модел: 190023027070
  Описание и видео на СЕННИК ЗА КОЛИЧКА МЕНТА ЗВЕЗДИуниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дниматерия 100% памук не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят перат се на ръка  Имаме в ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка оранжев Сенник за количка оранжев
Топ
Модел: 5340
  Описание и видео на Сенник за количка оранжевналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка оранжев неон
Топ
Модел: 5353
  Описание и видео на Сенник за количка оранжев неон налични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон UV защита !!! универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфор..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА розов
Топ
Модел: 230023022615
  Описание и видео на СЕННИК ЗА КОЛИЧКА розовналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон UV защита !!! универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на дет..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка светло син Сенник за количка светло син
Топ
Модел: 5345
  Описание и видео на Сенник за количка светло син налични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон UV защита !!! универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт ..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка сив
Топ
Модел: 5296
  Описание и видео на Сенник за количка сивналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон UV защита !!! универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детет..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
СЕННИК ЗА КОЛИЧКА СИВИ ЗВЕЗДИ
Топ
Модел: 180023021768
  Описание и видео на СЕННИК ЗА КОЛИЧКА СИВИ ЗВЕЗДИуниверсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дниматерия 100% памук не спарват количката доставят комфорт на детето ви  важен аксесоар за лятото лесно се поставят и свалят перат се на ръка  Имам..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка тъмно син Сенник за количка тъмно син
Топ
Модел: 5422
  Описание и видео на Сенник за количка тъмно синналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон UV защита !!! универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на..
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Сенник за количка циклама Сенник за количка циклама
Топ -26 %
Модел: 5433
  Описание и видео на Сенник за количка цикламаналични цветове -лилав , бежов, зелен, розов, кафяв, жълт, червен, бял, син, оранжев, черен, мента, шарен,неон универсални са практични и удобни изключително удобни за топлите дни не спарват количката доставят комфорт на детето ви  ..
16.00лв. 21.60лв.
Без данък:16.00лв.
Показани 1 от 20 | 22 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102