Menu
Your Cart

Сенник за количка за близнаци с UV защита

Сенникът за количка за близнаци е изработен от бързосъхнеща полиестерна материя с UV защита, силно еластична, подходяща за всякакъв модел колички. Сенникът е достатъчно дълбок, за да предпазва близнаците от силното слънце, дори и дъжд.


Предимства на универсалният сенник за всички модели колички за близнаци

  • Сенникът за близнаци се слага лесно на количката с еластични колани и стабилна закопчалка под кошовете
  • Подходящ е и за количка с кошове за новородени и със седалки
  • Сенниците могат да се поръчат едноцветни (100% полиестер) или в десен (100% памук)
  • За повече стил и красота, можете да комбинирате сенника за близнаци с постелки за близнаци, протектори за колани, възглавничка-панделка и други.
Сенник за близнаци бежов Сенник за близнаци бежов
Топ
Модел: 2218761
    Описание и видео на Сенник за близнаци бежовидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щракалки ,които се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-б..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци бял Сенник за близнаци бял
Топ
Модел: 2562112
   Описание и видео на Сенник за близнаци бял идеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци лилав Сенник за близнаци лилав
Топ
Модел: 116711222
  Описание и видео на Сенник за близнаци лилавидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, черен, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци неон оранжев Сенник за близнаци неон оранжев
Топ
Модел: 300045057473
  Описание и видео на Сенник за близнаци неон оранжевидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци оранжев Сенник за близнаци оранжев
Топ
Модел: 250034028843
  Описание и видео на Сенник за близнаци оранжевидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци петрол Сенник за близнаци петрол
Топ
Модел: 111231111
  Описание и видео на Сенник за близнаци петролидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щракалки ,които се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, черен, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци розов Сенник за близнаци розов
Топ
Модел: 8887776
  Описание и видео на Сенник за близнаци розовидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, черен, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци сив Сенник за близнаци сив
Топ
Модел: 88877763
  Описание и видео на Сенник за близнаци сивидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, чере..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци син Сенник за близнаци син
Топ
Модел: 111211
  Описание и видео на Сенник за близнаци син идеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, чер..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци тъмно син Сенник за близнаци тъмно син
Топ
Модел: 94949
  Описание и видео на Сенник за близнаци тъмно син идеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, че..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци циклама Сенник за близнаци циклама
Топ
Модел: 280045026770
  Описание и видео на Сенник за близнаци цикламаидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци червен Сенник за близнаци червен
Топ
Модел: 2222
  Описание и видео на Сенник за близнаци червенидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, черен,..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Сенник за близнаци черен Сенник за близнаци черен
Топ
Модел: 23311
  Описание и видео на Сенник за близнаци черенидеално предпазва в летните дни универсален за всички видове колички за близнаци закрепва се посредством щтракалки ,който се хващат под количката  прекрепят се с ластик uv защита компактен изработени от полиестер цвят-бял, черен, ..
34.80лв.
Без данък:34.80лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102