Menu
Your Cart

Спални чували за деца без крачета

Детските спални чували са едно удачно и окончателно решение на проблема “развито дете”. Ние ви предлагаме удобство на вашето дете за всички сезони - избирате от летни, есенно-зимни и зимни чували за спане. Те са изработени от 100% памук, като летните са тънки, за да осигуряват прохлада в горещите дни и нощи, есенно-зимните са с еднослойна вата, а за най-студените месеци ви предлагаме нашите зимни дебели чували с двойна вата. През цялата година детето ви ще спи спокойно, тъй като бебешкият чувал за спане осигурява оптимална температура, благодарени на естестествената материя, от която е изработен. 


Зимни и летни чували за спане тип "торба" - практичност за всеки сезон

 • Спалните чували за деца са тип “торба”, в която и най-малките бебенца ще се чувстват сигурни и защитени
 • Предлагаме размери от новородено до 3-4 годишна възраст
 • Изработени от ранфорс, който позволява на въздуха да циркулира свободно и така поддържа подходяща температура за сън
 • Спалните чували за деца са със страничен цип за по-голяма сигурност да не могат малчуганите да се разкопчеят
 • Дори и в по-студено време с подходящият чувал за спане, можете спокойно да се насладите на съня си, защото детето няма вероятност да настине, дори и да не е завито с допълнителна завивка.
 • Красивите десени на чувалите за сън можете да откриете и в други наши аксесоари - спални комплекти, възглавница-буква, бандани , гнездо за бебе и други.

Често задавани въпроси за Спални чували

 • Спалните чували имат ли ръкави?

Не, предлагаме само с презрамки.

 • С какъв тип закопчаване са чувалите?

С цип отстрани и тик так копче на едното рамо.

 • Къде е сложен ципа?

Ципът е сложен отстрани.

 • Как се пере и може ли да се суши?

Пере се в пералня до 30 градуса и може да се суши в сушилня с топки, за да се запази пухкавия вид на ватата.

 • Има ли сезонни чувалчета?

Да, предлагаме летни еднослойни, зимни с единична вата и с двойна вата.Спален чувал бежови звезди Спален чувал бежови звезди
Топ
Модел: 338
  Описание и видео на Спален чувал бежови звездиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал еднорог Спален чувал еднорог
Топ
Модел: 1245812
  Описание и видео на Спален чувал еднорогЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отстрани и..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал Зайчета Спален чувал Зайчета
Топ
Модел: 7423612
   Описание и видео на Спален чувал ЗайчетаЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване :..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал замък Спален чувал замък
Топ
Модел: 65214
  Описание и видео на Спален чувал замъкЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отстрани и к..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал звезди мента Спален чувал звезди мента
Топ
Модел: 6786
  Описание и видео на Спален чувал звезди ментаЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отстр..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал калинки Спален чувал калинки
Топ
Модел: 456
   Описание и видео на Спален чувал калинкиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал коли Спален чувал коли
Топ
Модел: 4536
  Описание и видео на Спален чувал колиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отстрани и к..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал лилави бухали Спален чувал лилави бухали
Топ
Модел: 749
  Описание и видео на Спален чувал лилави бухалиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата е зимния вариант..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал малки пеперуди Спален чувал малки пеперуди
Топ
Модел: 6767678
   Описание и видео на Спален чувал малки пеперудиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаван..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал нови бухали Спален чувал нови бухали
Топ
Модел: 234
  Описание и видео на Спален чувал нови бухалиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата е зимния вариантПамук е..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал Пес Патрул Спален чувал Пес Патрул
Топ
Модел: 12458698
  Описание и видео на Спален чувал  Пес ПатрулЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал пчели Спален чувал пчели
Топ
Модел: 74236
   Описание и видео на Спален чувал пчелиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип от..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал розови звезди Спален чувал розови звезди
Топ
Модел: 3381
  Описание и видео на Спален чувал розови звездиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал самолети Спален чувал самолети
Топ
Модел: 9500
  Описание и видео на Спален чувал самолетиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отстрани ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал сиви звезди Спален чувал сиви звезди
Топ
Модел: 3101
  Описание и видео на Спален чувал сиви звездиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отстра..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал хипо Спален чувал хипо
Топ
Модел: 9504
   Описание и видео на Спален чувал хипоЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Спален чувал червени звезди Спален чувал червени звезди
Топ
Модел: 14536
  Описание и видео на Спален чувал червени звездиЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сънОсигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата.Закопчаване : цип отс..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Чувал за сън багери Чувал за сън багери
Топ
Модел: 7491
  Описание и видео на Чувал за сън багериЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата е зимния вариантПамук е..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Чувал за сън бежови мечета Чувал за сън бежови мечета
Топ
Модел: 749187396
  Описание и видео на бежови мечетаЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата е зимния вариантПамук е летни..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Чувал за сън динозаври Чувал за сън динозаври
Топ
Модел: 7491453
  Описание и видео на Чувал за сън динозавриЕдин от най-пухкавите и меки чувалчета за спане е именно този.Запазва топло , не задушава , не изпотява бебенцето по време на сън.Осигурява максимално удобство и приятен сън .Изключително меко и приятноПамук и силиконова вата е зимния вариантПаму..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Показани 1 от 20 | 33 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506