Menu
Your Cart

Слънчобран за зимен и летен кош на детска количка

Тентата за детска количка е компактна и лесна за ползване. Изработена от 100% памук, тя се поставя с еластични ленти и лесно се регулира и позиционира спрямо посоката на слънцето. Предимството е, че тя може да се ползва в двата коша - за новородено и за седнало положение. Слънчобранът предпазва детето от вредните слънчеви лъчи, като в същото време не спира въздухопотока към коша.


Тента за детска количка с разнообразни десени

  • Тентата за количка е с универсален размер 69 х 52 см
  • Закрепя се с еластични връзки за сенника и за дръжката на количката
  • Изработена е от 100% памук и сгъната се прибира и в дамска чанта
  • Може да бъде поръчана едноцветна или в десен, като я съчетаете и с други полезни аксесоари като троен комплект за количка, порт бебе, протектори за колани и други.

Тента за бебешка количка Тента за бебешка количка
Топ
Модел: 22123
   Описание на Тента за бебешка количка  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната тента м..
19.20лв.
Без данък:19.20лв.
Тента за бебешка количка авокадо
Топ
Модел: 360056017411
 Описание и видео на Тента за бебешка количка авокадо   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Под..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка багери
Топ
Модел: 46011
   Описание на Тента за бебешка количка багери  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната ..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка бежови звезди Тента за бебешка количка бежови звезди
Топ
Модел: 74208
 Описание и видео на Тента за бебешка количка бежови звезди   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   По..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка диня
Топ
Модел: 210034055832
 Описание и видео на Тента за бебешка количка диня   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвиж..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка Жълти звезди Тента за бебешка количка Жълти звезди
Топ
Модел: 3030314
  Описание на Тента за бебешка количка Жълти звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвиж..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка калинки Тента за бебешка количка калинки
Топ Нов
Модел: 5312145
  Описание и видео на Тента за бебешка количка калинки  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Под..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка Коли Тента за бебешка количка Коли
Топ
Модел: 3030316
  Описание и видео на Тента за бебешка количка Коли  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвиж..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка лилави бухали Тента за бебешка количка лилави бухали
Топ
Модел: 2222
  Описание и видео на Тента за бебешка количка лилави бухали   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   П..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка лимони
Топ
Модел: 230034055614
 Описание и видео на Тента за бебешка количка лимони   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подв..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка малки пеперуди Тента за бебешка количка малки пеперуди
Топ
Модел: 9292992
  Описание и видео на Тента за бебешка количка малки пеперуди   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   ..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка мента звезди Тента за бебешка количка мента звезди
Топ
Модел: 2345
   Описание  и видео на Тента за бебешка количка мента звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   - &nb..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка Мини Маус Тента за бебешка количка Мини Маус
Топ
Модел: 3030319
  Описание и видео на Тента за бебешка количка Мини Маус  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   П..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка пеперуди Тента за бебешка количка пеперуди
Топ
Модел: 222111
   Описание и видео на Тента за бебешка количка пеперуди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   П..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка Пес патрул Тента за бебешка количка Пес патрул
Топ
Модел: 30303145
  Описание и видео на Тента за бебешка количка Пес патрул  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   ..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка розови звезди Тента за бебешка количка розови звезди
Топ
Модел: 2400
   Описание на Тента за бебешка количка розови звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   ..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка самолети Тента за бебешка количка самолети
Топ
Модел: 30303
  Описание и видео на Тента за бебешка количка самолети  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижн..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка сиви бухали
Топ
Модел: 32111
  Описание на Тента за бебешка количка сиви бухали  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната т..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка сиви звезди Тента за бебешка количка сиви звезди
Топ
Модел: 53121
  Описание и видео на Тента за бебешка количка сиви звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подв..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Тента за бебешка количка синя лама Тента за бебешка количка синя лама
Топ
Модел: 260045053240
  Описание и видео на Тента за бебешка количка синя лама  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвиж..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Показани 1 от 20 | 27 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506