Menu
Your Cart

Слънчобран за зимен и летен кош на детска количка

Тентата за детска количка е компактна и лесна за ползване. Изработена от 100% памук, тя се поставя с еластични ленти и лесно се регулира и позиционира спрямо посоката на слънцето. Предимството е, че тя може да се ползва в двата коша - за новородено и за седнало положение. Слънчобранът предпазва детето от вредните слънчеви лъчи, като в същото време не спира въздухопотока към коша.


Тента за детска количка с разнообразни десени

  • Тентата за количка е с универсален размер 69 х 52 см
  • Закрепя се с еластични връзки за сенника и за дръжката на количката
  • Изработена е от 100% памук и сгъната се прибира и в дамска чанта
  • Може да бъде поръчана едноцветна или в десен, като я съчетаете и с други полезни аксесоари като троен комплект за количка, порт бебе, протектори за колани и други.

Тента за бебешка количка Тента за бебешка количка
Топ
Модел: 22123
   Описание на Тента за бебешка количка  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната тента м..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Тента за бебешка количка багери
Топ
Модел: 46011
   Описание на Тента за бебешка количка багери  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната ..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка бежови звезди Тента за бебешка количка бежови звезди
Топ
Модел: 74208
 Описание на Тента за бебешка количка бежови звезди   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка замък
Топ
Модел: 44948
   Описание на Тента за бебешка количка замък  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната т..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка лилави бухали
Топ
Модел: 2222
  Описание на Тента за бебешка количка лилави бухали   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижнат..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка малки пеперуди
Топ
Модел: 9292992
  Описание на Тента за бебешка количка малки пеперуди   -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижна..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка мента звезди
Топ
Модел: 2345
   Описание на Тента за бебешка количка мента звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подви..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка пеперуди
Топ
Модел: 222111
   Описание на Тента за бебешка количка пеперуди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижнат..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка принцеси
Топ
Модел: 22211
  Описание на Тента за бебешка количка принцеси  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната тент..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка розови бухали Хипо
Топ
Модел: 22112
  Описание на Тента за бебешка количка розови бухали Хипо  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи  -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване  -   Подвижнат..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка самолети
Топ
Модел: 30303
  Описание на Тента за бебешка количка самолети  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната тент..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка сиви бухали
Топ
Модел: 32111
  Описание на Тента за бебешка количка сиви бухали  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната т..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка сиви звезди
Топ
Модел: 53121
  Описание на Тента за бебешка количка сиви звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната т..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка синя лама Тента за бебешка количка синя лама
Топ
Модел: 260045053240
  Описание на Тента за бебешка количка синя лама  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната тен..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка тъмно сини звезди Тента за бебешка количка тъмно сини звезди
Топ
Модел: 340056027436
   Описание на Тента за бебешка количка тъмно сини звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   ..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка циклама Тента за бебешка количка циклама
Топ
Модел: 240034052897
   Описание на Тента за бебешка количка циклама  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижната..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка червени звезди
Топ
Модел: 44332
  Описание на Тента за бебешка количка червени звезди  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижнат..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Тента за бебешка количка шарени слончета
Топ
Модел: 88987
  Описание на Тента за бебешка количка шарени слончета  -   Защитава чувствителната кожа на бебето от изгаряне на слънцето и ултравиолетови лъчи   -   Бързо и лесно поставяне / отстраняване чрез използване на еластични ленти за закрепване   -   Подвижна..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506