Menu
Your Cart

Детски спални комплекти с цип, предпазващи от настиване

Повечето деца не обичат да се завиват, докато спят и това предизвиква тревога у родителите, че могат да настинат по-лесно, без значение колко е топло в стаята. Вместо да дежурите час по час и да проверявате детето, дали е завито, доверете се на нашите спални комплекти с цип. Изработени са от 100% памук, и можем да ви предложим размери, подходящи за възрастта на детето ви. 


Детско спално бельо със закопчаване - подходящият избор за всички възрасти на детето

 • Комплектът съдържа долен чаршаф с ластик, калъфка, плик или олекотена завивка по желание на клиента
 • Предлагаме в размери за кошара (120/60 и 140/70) и за единично легло
 • Бебешките спални комплекти с цип са изработени от 100% памук
 • Подходящи за деца, които имат неспокоен сън, тъй като няма опасност да се отвият и настинат
 • Спалните комплекти с цип ги предлагаме и в по-големи размери, защото те са предпочитани от по-големите деца, вместо спалните чували с крачета, тъй като те ще имат по-свободни движения и няма да се чувстват ограничени по време на сън.
 • Долният чаршаф е с ластик, което създава допълнителен комфорт да не се събира при въртенето на детето по време на сън 
 • За да се получи пълен комплект за детското легло, можете да комбинирате спалните комплекти от ранфорс с органайзер за кошара, обиколници, възглавничка-панделка

Често задавани въпроси за Спален комплект с цип

 • В какви размери се предлагат комплектите с цип?

Предлагат се в размер за кошара 120/60 и 140/70, за единично легло , както и по размер на клиента. 

 • Може ли 4 части с олекотена, плик, чаршаф, калъфка?

Не, предлагат се в два варианта - или с плик или с олекотено. 

 • Ципът откопчава ли се напълно?

Да, откопчава се напълно.

 • Каква е идеята на комплекта?

Комплектът се ползва за деца, които не обичат завивките и се отвиват, предпазва от настиване. 

 • Каква е разликата между комплект с цип и чувал за спане?

Има деца, които не харесват и не желаят да спят, облечени в чувалчета. Комплектът за спане е подходящ за тях.

 • На колко градуса се пере?

Пере се на 30 градуса в пералня. 

 • Може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на програма за деликатно пране.


Детски спален комплект с цип Жълт слон за единично легло или кошара Детски спален комплект с цип Жълт слон за единично легло или кошара
Топ
Модел: 560091005
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Жълт слон за единично легло или кошараБебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпа..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Космос за единично легло Детски спален комплект с цип Космос за единично легло
Топ
Модел: 56009100535675367
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Космос за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалния&nbs..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип мече с дъга за единично легло или кошара Детски спален комплект с цип мече с дъга за единично легло или кошара
Топ
Модел: 56100550
Описание и видео на Детски спален комплект с цип мече с дъга за единично легло или кошараБебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюС..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип патето яки за единично легло или кошара Детски спален комплект с цип патето яки за единично легло или кошара
Топ
Модел: 5610055
Описание и видео на Детски спален комплект с цип патето яки за единично легло или кошараБебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСп..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Розови облаци за единично легло Детски спален комплект с цип Розови облаци за единично легло
Топ
Модел: 56009100535675
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Розови облаци за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото мен..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Сини облаци за единично легло Детски спален комплект с цип Сини облаци за единично легло
Топ
Модел: 560091005356753
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Сини облаци за единично легло Бебешкият спален комплект е подходящ за зимния сезон поддържа топло и радва вашето дете с красив дизайн ! Подходящ за зимни условия,заради плата от който е направени топлата вата  1бр. Долен чарш..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Феи за единично легло Детски спален комплект с цип Феи за единично легло
Топ
Модел: 5600910053567536
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Феи  за единично легло Бебешкият спален комплект е подходящ за зимния сезон поддържа топло и радва вашето дете с красив дизайн ! Подходящ за зимни условия,заради плата от който е направени топлата вата  1бр. Долен чаршаф..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Авокадо за единично легло Детски спален комплект с цип Авокадо за единично легло
Топ
Модел: 610615663
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Авокадо за единично легло Бебешкият спален комплект е подходящ за зимния сезон поддържа топло и радва вашето дете с красив дизайн ! Подходящ за зимни условия,заради плата от който е направени топлата вата  1бр. Долен чаршаф 200/90..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Детски спален комплект с цип Африка за единично легло Детски спален комплект с цип Африка за единично легло
Топ
Модел: 61061
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Африка  за единично леглоБебешкият спален комплект е подходящ за зимния сезонподдържа топло и радва вашето дете с красив дизайн !Подходящ за зимни условия,заради плата от който е направени топлата вата 1бр. Долен чаршаф 200/901бр. ..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Диня за единично легло Детски спален комплект с цип Диня за единично легло
Топ
Модел: 610615669
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Диня за единично леглоБебешкият спален комплект е подходящ за зимния сезон поддържа топло и радва вашето дете с красив дизайн ! Подходящ за зимни условия,заради плата от който е направени топлата вата  1бр. Долен чаршаф 200/90 1бр. П..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Спален комплект с цип Червени Звезди Спален комплект с цип Червени Звезди
Топ
Модел: 77888125
   Описание на Спален комплект с цип Червени ЗвездиБебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалния комплект е с горна ча..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Зоопарк за единично легло Детски спален комплект с цип Зоопарк за единично легло
Топ
Модел: 560723
Описание и видео на Детски спален комплект с цип СЗоопарк  за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпа..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Коли за единично легло Детски спален комплект с цип Коли за единично легло
Топ
Модел: 610919
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Коли за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалния ..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Маймунки за единично легло Детски спален комплект с цип Маймунки за единично легло
Топ
Модел: 5607
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Маймунки  за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото ме..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Мента балони за единично легло Детски спален комплект с цип Мента балони за единично легло
Топ
Модел: 5600910053567
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Мента балони за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалн..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Синя костенурка за единично легло Детски спален комплект с цип Синя костенурка за единично легло
Топ
Модел: 560713
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Синя костенурка  за единично легло Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от пада..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Детски спален комплект с цип Жълти звезди за единично легло Детски спален комплект с цип Жълти звезди за единично легло
Топ
Модел: 6109
Описание и видео на Детски спален комплект с цип Жълти звезди за единично легло Бебешкият спален комплект е подходящ за зимния сезон поддържа топло и радва вашето дете с красив дизайн ! Подходящ за зимни условия,заради плата от който е направени топлата вата  1бр. Долен чаршаф 2..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ С ТУИТИ СПАЛЕН КОМПЛЕКТ С ТУИТИ
Топ
Модел: 4500780229123
  Описание и видео на СПАЛЕН КОМПЛЕКТ С ЦИП  С  ТУИТИБебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалния комплект ..
57.60лв.
Без данък:57.60лв.
СПАЛЕН КОМПЛЕКТ С ЦИП РОЗОВИ ЗВЕЗДИ СПАЛЕН КОМПЛЕКТ С ЦИП РОЗОВИ ЗВЕЗДИ
Топ
Модел: 45007
  Описание и видео на СПАЛЕН КОМПЛЕКТ С ЦИП РОЗОВИ ЗВЕЗДИБебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалния комплект е с го..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Спален комплект с цип Сиви бухали Спален комплект с цип Сиви бухали
Топ
Модел: 380067022290
  Описание на Спален комплект с цип Сиви бухали Бебешки и детски комплект с цип Комплекта съдържа долен чаршаф с ластик  , калъфка и олекотена  завивка или плик за олекотена завивка  Може да отбележите от падащото менюСпалния комплект е с..
57.80лв.
Без данък:57.80лв.
Показани 1 от 20 | 21 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102