Menu
Your Cart

Предпазител за рамка на детско легло в шарени разцветки за безопасност и стил на интериора

Текстилният протектор за кошара е подходящ за ползване, когато бебето започне да се изправя в кошарата и да се опитва да запази равновесие. Това са моментите, когато може неволно да се подхлъзне на рамката на леглото и да се удари. Също така е удачен и в месеците, когато започнат да растат зъбките, защото тогава бебето интензивно се опитва да намери нещо, на което да се чеше и да облекчи напрежението във венците. 


Памучен протектор за обезопасяване на кошарата - какво е неговото предназначение и предимства?

  • Бебешкият аксесоар за безопасност е изработен от 100% памук и мек пълнеж вата
  • Предпазва от хлъзгане на бебешките ръчички и от нараняване на нежните венци при гризане на рамката на кошарата
  • Налични в два стандартни размера - 120 см и 140 см
  • Закрепват се с връзки и се перат в пералня
  • За да бъде кошарата на бебето в идеален и завършен вид, допълнете към протектора и спален комплект с цип, комплект завивки, обиколник-плитка, и други.

Често задавани въпроси за Протектори за кошара

  • В какъв размер се предлагат протекторите за кошара?

Предлагат се в размер 120 и 140 см.

  • Какъв е пълнежът?

Тънък дунапрен.

  • Как се закрепят за кошарата?

Закрепят се с връзки.

  • Каква е разликата между протектор и обиколник за кошара?

Обиколникът за кошара покрива всички страни на кошарата, докато протекторът се слага на предната решетка и предпазва детето да не си удари венците или да се плъзне, когато се опитва да се изправи.

  • Може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на програма за деликатно пране.Протектор за кошара - бежови звезди
Топ
Модел: 410067051429
Описание и видео на Протектор за кошара - бежови звездиКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте нашия ПРОТЕКТ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Протектор за кошара - калинки
Топ
Модел: 350056053949
Описание и видео на Протектор за кошара - калинкиКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте нашия ПРОТЕКТОР ЗА ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Протектор за кошара - ферма Протектор за кошара - ферма
Топ
Модел: 320056058798
Описание и видео на Протектор за кошара - фермаКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте нашия ПРОТЕКТОР ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Протектор за кошара жълти звезди
Топ
Модел: 400067055712
Описание и видео на Протектор за кошара жълти звездиКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте нашия ПРОТЕКТОР ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Протектор за кошара розови звезди
Топ
Модел: 410067054211
  Описание и видео на Протектор за кошара розови звездиКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте нашия ПР..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Протектор за кошара сиви звезди
Топ
Модел: 390067054478
  Описание и видео на Протектор за кошара сиви звездиКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте нашия ПРОТ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Протектор за кошара тъмно сини звезди
Топ
Модел: 450078055609
  Описание и видео на Протектор за кошара тъмно сини звездиКогато Вашето бебенце започне да усеща, че има крачета, на които да се изправя, основната му опора е предната част на кошарата, за да се надига и наблюдава света с любопитство. За да го предпазите от удар, от подхлъзване, ползвайте наши..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506