Menu
Your Cart

Универсална подложка за детска количка, столче за кола/хранене, кош за новородено, овален модел "Лукс"

Овалната подложка “Лукс” осигурява опора на гърба на детето и комфортна мекота. Без значение, дали спи в количката или седи и се наслаждава на приятната разходка, вашият малчуган ще се чувства удобно. Универсалната подложка ще предпази количката, столчето за хранене или за кола от замърсяване и износване на тапицерията.


Овална подложка за количка, столче за кола и за хранене

  • Кройката на подложката Лукс е универсална и става за всички модели колички, столчета за хранене и кола
  • Постелките са двулицеви, изработени от 100% памук, с пълнеж от тънък дунапрен
  • Този аксесоар можете да комбинирате и с други, за да бъде количката ви оборудвана напълно - възглавничка-пеперуда, сенник за количка, чанта за количка, ластик за глава и други.
  • Подложка ЛУКС, сложена в кош за новородено, ще осигури на бебето мекота и удобство.

Подложка за количка лукс - бежови звезди Подложка за количка лукс - бежови звезди
Топ
Модел: 0307
  Описание и видео на Подложка за количка лукс - бежови звездипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс багери Подложка за количка лукс багери
Топ
Модел: 0320
  Описание и видео на Подложка за количка лукс багерипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и количкат..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс бебешко розово
Топ
Модел: 243
  Описание и видео на Подложка за количка лукс бебешко розовопредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето&nbs..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс жълти звезди
Топ
Модел: 243034
  Описание и видео на Подложка за количка лукс жълти звездипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и ко..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс коли Подложка за количка лукс коли
Топ
Модел: 180023022579
  Описание и видео на Подложка за количка лукс колипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и количката ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс лилави бухали Подложка за количка лукс лилави бухали
Топ
Модел: 270034029262
  Описание и видео на Подложка за количка лукс лилави бухалипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и к..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс малки пеперуди Подложка за количка лукс малки пеперуди
Топ
Модел: 21222
  Описание и видео на Подложка за количка лукс малки пеперудипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс мента звезди Подложка за количка лукс мента звезди
Топ
Модел: 260034027157
  Описание и видео на Подложка за количка лукс мента звездипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и ко..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс розови звезди Подложка за количка лукс розови звезди
Топ
Модел: 0318
  Описание и видео на Подложка за количка лукс розови звездипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и к..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс розови облаци Подложка за количка лукс розови облаци
Топ
Модел: 24398
  Описание и видео на Подложка за количка лукс розови облаципредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс сиви бухали Подложка за количка лукс сиви бухали
Топ
Модел: 98777
  Описание и видео на Подложка за количка лукс сиви бухалипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и кол..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс сиви звезди Подложка за количка лукс сиви звезди
Топ
Модел: 250034025014
  Описание и видео на Подложка за количка лукс сиви звездипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и кол..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс червени звезди Подложка за количка лукс червени звезди
Топ
Модел: 243034022789
  Описание и видео на Подложка за количка лукс червени звездипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето  и ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Подложка за количка лукс, зимна, бяла кохавлия с памук Подложка за количка лукс, зимна, бяла кохавлия с памук
Топ
Модел: 270034163
  Описание и видео на Подложка за количка лукс, зимна, бяла кохавлия с памук  мека и комфортна за бебето предпазва детската количка от замърсяване и изхабяванеергономична възглавничка-панделка не е включена в цената дишаща памучна материя в комбинация с мека пухкава кохавли..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Подложка за количка лукс, зимна, кафява кохавлия с памук Подложка за количка лукс, зимна, кафява кохавлия с памук
Топ
Модел: 27003
  Описание и видео на Подложка за количка лукс, зимна, кафява кохавлия с памук дишаща памучна материя в комбинация с мека пухкава кохавлиямека и комфортна за бебетопредпазва детската количка от замърсяване и изхабяванеергономична възглавничка-панделка не е включена в цената Материята е..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Подложка за количка лукс, зимна, розова кохавлия с памук Подложка за количка лукс, зимна, розова кохавлия с памук
Топ
Модел: 27003416369
  Описание и видео на Подложка за количка лукс, зимна, розова кохавлия с памук  мека и комфортна за бебето предпазва детската количка от замърсяване и изхабяванеергономична възглавничка-панделка не е включена в цената дишаща памучна материя в комбинация с мека пухкава коха..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Подложка за количка лукс, зимна, сива кохавлия с памук Подложка за количка лукс, зимна, сива кохавлия с памук
Топ
Модел: 270031
  Описание и видео на Подложка за количка лукс, зимна, сива кохавлия с памук  мека и комфортна за бебето предпазва детската количка от замърсяване и изхабяванеергономична възглавничка-панделка не е включена в цената дишаща памучна материя в комбинация с мека пухкава кохавл..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Подложка за количка лукс, зимна, черна кохавлия с памук Подложка за количка лукс, зимна, черна кохавлия с памук
Топ
Модел: 2700341
  Описание и видео на Подложка за количка лукс, зимна, черна кохавлия с памук мека и комфортна за бебето предпазва детската количка от замърсяване и изхабяванеергономична възглавничка-панделка не е включена в цената дишаща памучна материя в комбинация с мека пухкава кохавлия ..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
 Подложка за количка - лукс мечета с дъги  Подложка за количка - лукс мечета с дъги
Топ
Модел: 23003000
  Описание и видео на Подложка за количка - лукс мечета с дъгипредпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на бебето&nb..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
 Подложка за количка - пате яки  Подложка за количка - пате яки
Топ
Модел: 2333003000
  Описание и видео на Подложка за количка - лукс пате яки предпазва детската количка от замърсяване и изхабяване мека и комфортна за бебето  дишаща памучна материя  Материята е специално изработена, за да осигури добро обръщение на въздуха между тялото на беб..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Показани 1 от 20 | 43 (3 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102