Menu
Your Cart

Голяма възглавница за хранене на близнаци

Тандемното хранене на близнаци е едно истинско предизвикателство за майката. Дори и да имат в началото разминаване във времето на огладняване, желателно е близнаците да бъдат хранени едновременно, за да могат да изградят режим в ежедневието. Това е улеснение и за родителите, за да не попадат в затворения кръг на постоянно хранене ту на едното, ту на другото бебе. Нашата възглавница за хранене на близнаци ще бъде вашата неотменна подкрепа в този нелек процес. 


Възглавница с калъфка за кърмене/хранене на близнаци - всички предимства, събрани в едно

  • Възглавницата за хранене на близнаци е многофункционална - може да я ползвате за тандемно кърмене, за хранене с шише, както и за отделно хранене на близнаците, благодарение на нейната форма на подкова. 
  • Тя може да се използва сложена на колене, за подпиране на гърба, като по този начин редувате различни пози за хранене на близнаците.
  • Леко повдигнатата поза, в която се разполагат бебетата, спомага за намаляване или пълно елиминиране на рефлукса, който причинява болка и неприятно усещане и неспирен плач при мъниците.
  • Аксесоарът за хранене на близнаци може да се използва и за поставяне на бебетата в леко повдигната позиция да наблюдават света около тях, да се забавляват с мама и татко, дори и за активна гимнастика. 
  • Възглавницата за хранене на близнаци е неотменен аксесоар в натовареното ежедневие на една майка, както и други наши продукти, които са предвидени по две - постелки за близнаци, сенник за близнаци и други. 


Възглавница за хранене за близнаци розово  минки Възглавница за хранене за близнаци розово  минки
Топ
Модел: 98765555444
Описание и видео на Възглавница за хранене за близнаци, розово минкиВъзглавница за хранене на близнациПрез първата година на бебето основната грижа включва хранене по определен график. Когато имаме близнаци, грижата става двойна, отнема повече време, усилия и стрес, тъй като обикновено и двете ..
99.60лв.
Без данък:99.60лв.
Възглавница за хранене за близнаци сиво минки Възглавница за хранене за близнаци сиво минки
Топ
Модел: 8988655
Описание и видео на Възглавница за хранене за близнаци, сиво минкиВъзглавница за хранене на близнациПрез първата година на бебето основната грижа включва хранене по определен график. Когато имаме близнаци, грижата става двойна, отнема повече време, усилия и стрес, тъй като обикновено и двете бе..
99.60лв.
Без данък:99.60лв.
Възглавница за хранене за близнаци син  минки Възглавница за хранене за близнаци син  минки
Топ
Модел: 93939393222
Описание и видео на Възглавница за хранене за близнаци, син  минкиВъзглавница за хранене на близнациПрез първата година на бебето основната грижа включва хранене по определен график. Когато имаме близнаци, грижата става двойна, отнема повече време, усилия и стрес, тъй като обикновено и две..
99.60лв.
Без данък:99.60лв.
Възглавница за хранене за близнаци, багери Възглавница за хранене за близнаци, багери
Топ
Модел: 400056021324
Описание и видео на Възглавница за хранене за близнаци, багери Възглавница за хранене на близнациПрез първата година на бебето основната грижа включва хранене по определен график. Когато имаме близнаци, грижата става двойна, отнема повече време, усилия и стрес, тъй като обикновено и двете бебета ог..
96.00лв.
Без данък:96.00лв.
Възглавница за хранене за близнаци, лилави бухали Възглавница за хранене за близнаци, лилави бухали
Топ
Модел: 470067022283
Описание и видео на Възглавница за хранене за близнаци, лилави бухалиВъзглавница за хранене на близнациПрез първата година на бебето основната грижа включва хранене по определен график. Когато имаме близнаци, грижата става двойна, отнема повече време, усилия и стрес, тъй като обикновено и двете бебе..
96.00лв.
Без данък:96.00лв.
Възглавница за хранене за близнаци, розови звезди Възглавница за хранене за близнаци, розови звезди
Топ
Модел: 470067029133
Описание и видео на Възглавница за хранене за близнаци, розови звездиВъзглавница за хранене на близнациПрез първата година на бебето основната грижа включва хранене по определен график. Когато имаме близнаци, грижата става двойна, отнема повече време, усилия и стрес, тъй като обикновено и двете бебе..
96.00лв.
Без данък:96.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102