Menu
Your Cart

У-образна възглавница за бременни и кърмене

У-образната възглавница за бременни и кърмене е най-доброто, което можете да си осигурите като аксесоар, който да използвате от първите месеци на бременността, в периода след раждането и със сигурност така ще свикнете с това удобство, че ще ви стане любима. Възглавницата е в анатомична форма, която е създадена да осигурява максимален комфорт по време на бременността, след раждането и за безпроблемно хранене на детето. Материята е 100% памук и пълнежът е силиконова вата. Това ви предоставя удобство дори и в най-горещите месеци. 


Удобна възглавница за бременни и кърмене с фиксирана форма

 • Фиксираната форма на У образната възглавница предоставя стабилност по време на сън
 • Аксесоарът е с оптимално голям размер (113х70 см), за да може да се използва във всякакво положение на тялото в леглото - легнало, седнало и полу-легнало
 • Възглавницата помага за правилното кръвообращение, отнема напрежението в гърба, кръста и краката и облекчава оттоците, които са неизбежни по време на бременността
 • Можете да я поръчате с калъфка в десен по избор, която е с цип и много лесно се “обува” на възглавницата
 • У образната възглавница за бременни и кърмене не е единственият аксесоар, който е подходящ за бъдещите майки. Не пропускайте да разгледате и удължител за дънки за бременни, удължител за яке, престилка за кърмене и други. 

Често задавани въпроси за У-образна възглавница за бременни и кърмене

 • Kакъв е пълнежът на възглавницата за бременни?

Моделът У образна възглавница е с пълнеж силиконова вата. 

Имаме и У образна възглавница модел Лукс с пълнеж силиконови топчета.

 • С какво ще Ви помогне  възглавницата за бременни и кърмене?

Ползва се за облекчаване на болките в гърба, кръста, краката по време на бременност, за удобен сън дори и в самото начало на бременността. 

 • Какви са размерите?

Размерите, измерени външно са 113-115 см дължина на всяко краче, 70 см ширина.

 • Може ли да се пере в пералня?

Желателно е да не се пере възглавницата в пералня заради обема и пълнежа. За по-лесна поддръжка, ползвайте калъфки -предлагаме бяла, бежова, в цвят или десен. 

 • От каква материя е изработена възглавницата?

Изработена е от 100% памучна материя. 

 • Може ли да се ползва за кърмене?

Да, може да се ползва и за кърмене.

 • Само за бременност ли е предвидена възглавницата?

Не, може да се ползва и след раждането, за възстановяване след секцио, както и след други хирургически интервенции и при проблеми с гърба, кръста и други.

 • Калъфката може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на програма за деликатно пране. Възглавница за бременни у -образна багери Възглавница за бременни у -образна багери
Топ
Модел: 6549817
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна багери Проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза з..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна бежови звезди Възглавница за бременни у -образна бежови звезди
Топ
Модел: 654987
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна бежови звезди проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна жълти звезди Възглавница за бременни у -образна жълти звезди
Топ
Модел: 2700560344831
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна жълти звезди проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща ..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна мента звезди Възглавница за бременни у -образна мента звезди
Топ
Модел: 24443
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна мента звезди проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща ..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна розови звезди Възглавница за бременни у -образна розови звезди
Топ
Модел: 3322
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна розови звезди проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходящ..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна сиви звезди Възглавница за бременни у -образна сиви звезди
Топ
Модел: 6549811
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна сиви звезди проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща п..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна червени звезди Възглавница за бременни у -образна червени звезди
Топ
Модел: 6549820
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна червени звезди проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходящ..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна Възглавница за бременни у -образна
Топ
Модел: 7686
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за ..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Възглавница за бременни у -образна жълта Възглавница за бременни у -образна жълта
Топ
Модел: 3211111
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна жълта проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна кафява Възглавница за бременни у -образна кафява
Топ
Модел: 71969
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна кафява проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза з..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна сива Възглавница за бременни у -образна сива
Топ
Модел: 22211111
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна сива проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за&..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна циклама Възглавница за бременни у -образна циклама
Топ
Модел: 43344
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна циклама проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза ..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна червена Възглавница за бременни у -образна червена
Топ
Модел: 0303303
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна червена проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна зелена Възглавница за бременни у -образна зелена
Топ
Модел: 12311
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна зелена проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза з..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна лилава Възглавница за бременни у -образна лилава
Топ
Модел: 1231111
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна лилава проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза з..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна оранжева Възглавница за бременни у -образна оранжева
Топ
Модел: 494933
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна оранжева проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна динозаври Възглавница за бременни у -образна динозаври
Топ
Модел: 6549814
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна динозаври проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поз..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна синя Възглавница за бременни у -образна синя
Топ
Модел: 544444
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна синя проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна коли Възглавница за бременни у -образна коли
Топ
Модел: 6549813
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна коли проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща поза за..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Възглавница за бременни у -образна лилави бухали Възглавница за бременни у -образна лилави бухали
Топ
Модел: 6549810
Описание и видео на Възглавница за бременни у -образна лилави бухали проектирана да следва  естествения контур и форма на тялото, като осигурява максимален комфорт и удобство на дамите в напреднала бременност.  Докато сте бременна, за  Вас става все по-трудно да намерите подходяща..
70.80лв.
Без данък:70.80лв.
Показани 1 от 20 | 21 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102