Menu
Your Cart

Сгъваем сенник-сфера за детска количка и триколка

Сгъваемият сенник-сфера е универсален за всички модели колички. Може да се ползва и на коша за новородено и на летния кош. Слага се лесно с еластични връзки за рамата, като условие е количката да има фабричен сенник. Обръчите са достатъчно големи и като се отвори напълно сенника, той предпазва детето изцяло от слънце и дъжд.


Универсален сенник с 4 ребра за количка

  • Сгъваемият сенник е изработен от полиестерна бързосъхнеща материя с UV защита
  • Размерът му е достатъчно голям и при пълно отваряне се превръща в “гъба”, която напълно покрива детето и то може да спи спокойно в количката
  • За да съчетаете с други аксесоари за количка като подложка, комплект завивки, чанта, можете да поръчате комбиниран сенник сфера в десен и цвят. 
  • Ребреният сенник може да се ползва и за триколка

Сенник за количка универсален , сфера Африка с бежово Сенник за количка универсален , сфера Африка с бежово
Топ
Модел: 30005
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера Африка с бежовоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и де..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера багери със сиво Сенник за количка универсален , сфера багери със сиво
Топ
Модел: 300067054794
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера багери със сивоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера бежов Сенник за количка универсален , сфера бежов
Топ
Модел: 2515
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера бежовНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бежово Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бежово
Топ
Модел: 350056015847
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бежовоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката,..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бяло Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бяло
Топ
Модел: 330056059930
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, д..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера бял Сенник за количка универсален , сфера бял
Топ
Модел: 2509
Описание и видео на Сенник за количка универсален, сфера бял Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е в ле..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера диня с бяло Сенник за количка универсален , сфера диня с бяло
Топ
Модел: 300056
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера диня с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера диня с червено Сенник за количка универсален , сфера диня с червено
Топ
Модел: 300056052891
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера диня с червеноНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, до..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера жълт слон с бяло Сенник за количка универсален , сфера жълт слон с бяло
Топ
Модел: 30005605
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера жълт слон с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и д..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера жълти звезди с бяло Сенник за количка универсален , сфера жълти звезди с бяло
Топ
Модел: 350067052057
  Описание  и видео на Сенник за количка универсален , сфера жълти звезди с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количка..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера малки пеперуди с жълто Сенник за количка универсален , сфера малки пеперуди с жълто
Топ
Модел: 350056016190
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера малки пеперуди с жълтоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката,..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера мента Сенник за количка универсален , сфера мента
Топ
Модел: 2514
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера ментаНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера мента звезди с бяло Сенник за количка универсален , сфера мента звезди с бяло
Топ
Модел: 320056016438
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера мента звезди с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, до..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера оранжев Сенник за количка универсален , сфера оранжев
Топ
Модел: 2513
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера оранжевНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето ..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера пеперуди с бежово Сенник за количка универсален , сфера пеперуди с бежово
Топ
Модел: 300045016433
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера пеперуди с бежовоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера розов Сенник за количка универсален , сфера розов
Топ
Модел: 180023028816
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера розовНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера розово с бяло Сенник за количка универсален , сфера розово с бяло
Топ
Модел: 260045012958
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера розово с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и д..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера сив Сенник за количка универсален , сфера сив
Топ
Модел: 2518
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера сивНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера сиви бухали със сиво Сенник за количка универсален , сфера сиви бухали със сиво
Топ
Модел: 330056018332
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера сиви бухали със сивоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, д..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера сиви звезди с бяло Сенник за количка универсален , сфера сиви звезди с бяло
Топ
Модел: 340067053086
  Описание  и видео на Сенник за количка универсален , сфера сиви звезди с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количкат..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Показани 1 от 20 | 37 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359898322127