Menu
Your Cart

Сгъваем сенник-сфера за детска количка и триколка

Сгъваемият сенник-сфера е универсален за всички модели колички. Може да се ползва и на коша за новородено и на летния кош. Слага се лесно с еластични връзки за рамата, като условие е количката да има фабричен сенник. Обръчите са достатъчно големи и като се отвори напълно сенника, той предпазва детето изцяло от слънце и дъжд.


Универсален сенник с 4 ребра за количка

 • Сгъваемият сенник е изработен от полиестерна бързосъхнеща материя с UV защита
 • Размерът му е достатъчно голям и при пълно отваряне се превръща в “гъба”, която напълно покрива детето и то може да спи спокойно в количката
 • За да съчетаете с други аксесоари за количка като подложка, комплект завивки, чанта, можете да поръчате комбиниран сенник сфера в десен и цвят. 
 • Ребреният сенник може да се ползва и за триколка

Сенник за количка сфера универсален ,еднорог Сенник за количка сфера универсален ,еднорог
Топ
Модел: 250988431
Описание и видео на Сенник за количка универсален ,еднорог Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е в..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка сфера универсален ,зоопарк Сенник за количка сфера универсален ,зоопарк
Топ
Модел: 9098
Описание и видео на Сенник за количка универсален ,зоопарк Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е в..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка сфера универсален ,космос Сенник за количка сфера универсален ,космос
Топ
Модел: 250988
Описание и видео на Сенник за количка универсален ,космос  Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето д..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка сфера универсален ,костенурки сини Сенник за количка сфера универсален ,костенурки сини
Топ
Модел: 2509884319
Описание и видео на Сенник за количка универсален ,костенурки сини  Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка сфера универсален ,розови облаци Сенник за количка сфера универсален ,розови облаци
Топ
Модел: 2509884
Описание и видео на Сенник за количка универсален ,розови облаци Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето ..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка сфера универсален ,сини облаци Сенник за количка сфера универсален ,сини облаци
Топ
Модел: 25098843
Описание и видео на Сенник за количка универсален ,сини  облаци Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и дет..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера авокадо с бежово Сенник за количка универсален , сфера авокадо с бежово
Топ
Модел: 310067057042
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера авокадо с бежовоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, ..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера Африка с бежово Сенник за количка универсален , сфера Африка с бежово
Топ
Модел: 30005
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера Африка с бежовоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и де..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера багери с тъмно синьо Сенник за количка универсален , сфера багери с тъмно синьо
Топ
Модел: 300067054794
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера багери с тъмно синьоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количка..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера бежов Сенник за количка универсален , сфера бежов
Топ
Модел: 2515
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера бежовНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бежово Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бежово
Топ
Модел: 350056015847
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бежовоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката,..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бяло Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бяло
Топ
Модел: 330056059930
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера бежови звезди с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, д..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера бял Сенник за количка универсален , сфера бял
Топ
Модел: 2509
Описание и видео на Сенник за количка универсален, сфера бял Наближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е в ле..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Сенник за количка универсален , сфера диня с бяло Сенник за количка универсален , сфера диня с бяло
Топ
Модел: 300056
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера диня с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да е..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера диня с червено Сенник за количка универсален , сфера диня с червено
Топ
Модел: 300056052891
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера диня с червеноНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, до..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера жълт слон с бяло Сенник за количка универсален , сфера жълт слон с бяло
Топ
Модел: 30005605
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера жълт слон с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и д..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера жълти звезди с бяло Сенник за количка универсален , сфера жълти звезди с бяло
Топ
Модел: 350067052057
  Описание  и видео на Сенник за количка универсален , сфера жълти звезди с бялоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количка..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера лимони с жълто Сенник за количка универсален , сфера лимони с жълто
Топ
Модел: 300056054190
  Описание на Сенник за количка универсален , сфера лимони с жълтоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето д..
44.40лв.
Без данък:44.40лв.
Сенник за количка универсален , сфера лимони със зелено Сенник за количка универсален , сфера лимони със зелено
Топ
Модел: 290056054337
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера лимони със зеленоНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката,..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Сенник за количка универсален , сфера мента Сенник за количка универсален , сфера мента
Топ
Модел: 2514
  Описание и видео на Сенник за количка универсален , сфера ментаНаближава сезонът на жаркото слънце и дългите разходки. Представяме Ви най-новия ни сенник с ребра. Изработен от еластична материя Формата на сенника като купол осигурява сянка от всички страни на количката, дори и детето да..
31.20лв.
Без данък:31.20лв.
Показани 1 от 20 | 46 (3 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102