Menu
Your Cart

Детско разтегателно кресло за личното кътче на всяко хлапе

Кресло за детска стая в десени за момче и момиче

Мекото кресло за детска стая ще се превърне в любим аксесоар на вашето дете. Красиво, леко, удобно, многофункционално, то ще бъде винаги предпочитано от малчуганите за игра, почивка, дори и за дрямка след много палуване. 

Качествата на детското кресло не се изчерпват само с неговия красив и изчистен дизайн, а притежава и ред други предимства:

  • Много леко и компактно - дори и малките деца могат да го местят, където им е удобно
  • Отваря се и се затваря с едно движение с издърпване на облегалката
  • Напълно безопасно - няма остри ръбове и елементи
  • Лесна поддръжка - калъфът се сваля с цип за пране
  • Може да се ползва от деца до 7 годишна възраст 
  • Може да се комбинира и с други акесоари за детска стая, които да оформят един приятен детски кът - възглавница-буква, меко одеяло, възглавничка-пеперуда и други.


Кресло за дете разтегливо бухали Кресло за дете разтегливо бухали
Топ
Модел: 488484883
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо бухалиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата част..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо динозаври Кресло за дете разтегливо динозаври
Топ
Модел: 160012022526
Описание и видео на Кресло за дете разтегливо динозавриКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата част е с..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо еднорог Кресло за дете разтегливо еднорог
Топ
Модел: 555086
Описание и видео на Кресло за дете разтегливо еднорогКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата част е с п..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо замък Кресло за дете разтегливо замък
Топ
Модел: 477474747
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо замъкКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата част ..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо калинки Кресло за дете разтегливо калинки
Топ
Модел: 9697
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо калинкиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялат..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо кафява лама Кресло за дете разтегливо кафява лама
Топ
Модел: 180023052565
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо кафява ламаКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялат..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо коли Кресло за дете разтегливо коли
Топ
Модел: 110012026315
 Описание и видео на Кресло за дете разтегливо колиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата част е ..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо кресло багери Кресло за дете разтегливо кресло багери
Топ
Модел: 9494003
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо кресло багери Креслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цял..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо лилави бухали Кресло за дете разтегливо лилави бухали
Топ
Модел: 98704
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо лилави бухалиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цяла..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо малки пеперуди Кресло за дете разтегливо малки пеперуди
Топ
Модел: 210023023726
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо малки пеперудиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цял..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо мента звезди Кресло за дете разтегливо мента звезди
Топ
Модел: 3884949
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо мента звездиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялат..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо мечета с пчели Кресло за дете разтегливо мечета с пчели
Топ
Модел: 110012022245
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо мечета с пчелиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цял..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо пеперуди Кресло за дете разтегливо пеперуди
Топ
Модел: 696969
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо пеперудиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата ча..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо принцеси Кресло за дете разтегливо принцеси
Топ
Модел: 555082
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо принцесиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата ча..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо розови звезди Кресло за дете разтегливо розови звезди
Топ
Модел: 200023027035
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо розови звездиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цяла..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо самолети Кресло за дете разтегливо самолети
Топ
Модел: 555085
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо самолетиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата ча..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо светло сини звезди Кресло за дете разтегливо светло сини звезди
Топ
Модел: 555084
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо светло сини звездиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо сиви звезди Кресло за дете разтегливо сиви звезди
Топ
Модел: 180023022221
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо сиви звездиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цялата..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо синя лама Кресло за дете разтегливо синя лама
Топ
Модел: 160023051599
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо синя ламаКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен Цял..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Кресло за дете разтегливо тъмно сини звезди Кресло за дете разтегливо тъмно сини звезди
Топ
Модел: 5550812
  Описание и видео на Кресло за дете разтегливо тъмно сини звездиКреслото е интересен и удобен продукт за дете В него може да седи и да ляга детето виТой се разтяга само с едно издърпване на горната част Компактен и удобен ,защото заема малко място Изработен е от дунапрен - 5 см , мек и удобен ..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506