Menu
Your Cart

Чували с пух лукс

Често задавани въпроси за Чували с пух лукс

 • Как се пере и може ли да е с 2 ципа?

Пере се в пералня до 30 градуса и е само с един цип по средата.

 • Какви размери може да се поръчат?

Предлагаме чувалите в два размера - 85/45 см и 100/45 см

 • Може ли да се суши в сушилня?

Да, може, на щадяща програма и с топки за сушилня. 

 • Ще пасне ли на конкретна количка?

Да, моделът е универсален за всички модели колички, с изключение на Stokke.

 • Пухът естествен ли е?

Не, пухът е изкуствен.

 • Пухът сваля ли се?

Не, пухът е зашит за чувала. 

 • Този пух за какво служи?

Придава красив външен вид на чувала и обгръща главата на бебето като качулка и топли.

 • Пухът не дразни ли бебето?

Не, защото е по края на чувала

 • Чувалът с пух става ли за новородено?

Да, подходящ модел е за новородено бебе.

 • Може ли да се поръча с двойна вата?

Да, може, за цена можете да изпратите запитване. 

 • Може ли вътрешната част да е различна от полар?

Да, може да бъде и от кохавлия (мек плюш) - едноцветен или шарен. За цена можете да изпратите запитване. 

 • Може ли да се ползва в зимен кош?

Да, може да се ползва и в коша за новородено.

 • Горната част на чувала може ли да се маха напълно?

Горната част не се маха напълно, тъй като ципът е по средата на чувала, за да не прищипва пуха.


Зимен чувал бежов с пух и бяла кохавлия Зимен чувал бежов с пух и бяла кохавлия
Топ
Модел: 46001011058104
  Описание на Зимен чувал бежов с пух и бяла кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал кафяв с пух и кафява кохавлия Зимен чувал кафяв с пух и кафява кохавлия
Топ
Модел: 475362
  Описание на Зимен чувал кафяв с пух и кафява кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е ра..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал кафяв с пух и розова кохавлия Зимен чувал кафяв с пух и розова кохавлия
Топ
Модел: 400089029649
  Описание на Зимен чувал кафяв с пух и розова кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал лилав с пух и кафява кохавлия Зимен чувал лилав с пух и кафява кохавлия
Топ
Модел: 410089052302
  Описание на Зимен чувал лилав с пух и кафява кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал лилав с пух и розова кохавлия Зимен чувал лилав с пух и розова кохавлия
Топ
Модел: 350067027874
  Описание на Зимен чувал лилав с пух и розова кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал с пух бежаво
Топ
Модел: 667777
  Описание и видео на Зимен чувал с пух бежавоВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е разположен отпре..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Зимен чувал с пух циклама Зимен чувал с пух циклама
Топ
Модел: 246818
Описание и видео на Зимен чувал с пух цикламаВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е разположен отпред за у..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Зимен чувал с пух червен Зимен чувал с пух червен
Топ
Модел: 2873
Описание и видео на Зимен чувал с пух червенВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е разположен отпред за уд..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Зимен чувал с пух черен Зимен чувал с пух черен
Топ
Модел: 49988
  Описание и видео на Зимен чувал с пух черенВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е разположен отпред..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Зимен чувал сив с пух и кохавлия екрю Зимен чувал сив с пух и кохавлия екрю
Топ
Модел: 47536214
  Описание на Зимен чувал сив с пух и кохавлия екрюВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух, съчетан с луксозна нежна и фина кохавлияВ него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената го..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал сив с пух и розова кохавлия
Топ
Модел: 475361
  Описание и видео на Зимен чувал сив с пух и розова кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е р..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал тъмно син с пух и бяла кохавлия Зимен чувал тъмно син с пух и бяла кохавлия
Топ
Модел: 410089025221
  Описание на Зимен чувал тъмно син с пух и бяла кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Цип..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал червен с пух и лукс кохавлия сърца Зимен чувал червен с пух и лукс кохавлия сърца
Топ
Модел: 4753621561
  Описание на Зимен чувал червен с пух и лукс кохавлия сърцаВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух, съчетан с луксозна нежна и фина кохавлия с принт лисициВ него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от..
81.60лв.
Без данък:81.60лв.
Зимен чувал черен с пух и кафява кохавлия Зимен чувал черен с пух и кафява кохавлия
Топ
Модел: 475362145
  Описание на Зимен чувал черен с пух и кафява кохавлияВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух.В него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удължената горна част служи за топла качулка.Ципът е ра..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал черен с пух и кохавлия бяла Зимен чувал черен с пух и кохавлия бяла
Топ
Модел: 475362141
  Описание на Зимен чувал черен с пух и кохавлия бялаВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух, съчетан с луксозна нежна и фина кохавлияВ него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удълже..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал черен с пух и кохавлия сива
Топ
Модел: 47536214136
  Описание на Зимен чувал черен с пух и кохавлия сиваВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух, съчетан с луксозна нежна и фина кохавлияВ него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от нежен пух.Удълже..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Зимен чувал черен с пух и лукс кохавлия мечета Зимен чувал черен с пух и лукс кохавлия мечета
Топ
Модел: 340067026230
  Описание на Зимен чувал черен с пух и лукс кохавлия мечетаВ студените зимни дни не е нужно вече да се лишавате от хубави и свежи разходки.Предлагаме Ви зимен чувал с пух, съчетан с луксозна нежна и фина кохавлия с принт лисициВ него детето ще бъде обгърнато в мек полар и погалено от..
81.60лв.
Без данък:81.60лв.
Универсален чувал за количка кафяв с кафява кохавлия
Топ
Модел: 60910
  Описание и видео на Универсален чувал за количка кафяв с кафява кохавлияЧувалът се разделя изцяло на 2 частиЧувалът е с предвидени отвори, за да може лесно да се фиксира в бебешката количка / кош за кола, т.н.Има 5 отвора за колани( 2 на раменете , 2 под мишници , 1 между крачета )Вътрешната ..
55.20лв.
Без данък:55.20лв.
Универсален чувал за количка сив със сива кохавлия
Топ
Модел: 60908
   Описание и видео на Универсален чувал за количка сив със сива кохавлияЧувалът се разделя изцяло на 2 частиЧувалът е с предвидени отвори, за да може лесно да се фиксира в бебешката количка / кош за кола, т.н.Има 5 отвора за колани( 2 на раменете , 2 под мишници , 1 между крачета )Вътрешн..
55.20лв.
Без данък:55.20лв.
Универсален чувал за количка тъмно син със сива кохавлия
Топ
Модел: 60909
  Описание и видео на Универсален чувал за количка тъмно син със сива кохавлияЧувалът се разделя изцяло на 2 частиЧувалът е с предвидени отвори, за да може лесно да се фиксира в бебешката количка / кош за кола, т.н.Има 5 отвора за колани( 2 на раменете , 2 под мишници , 1 между крачета )Вътрешн..
55.20лв.
Без данък:55.20лв.
Показани 1 от 20 | 28 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506