Menu
Your Cart

Позициониращ матрак за бебе с възглавници за подпиране

Тъй като новороденото бебе прекарва голяма част от денонощието в легнало положение, вие желаете да му осигурите възможно най-големия комфорт и безопасност. Факт е, че малките бебета не обичат широките пространства, чувстват се беззащитни и уплашени. Затова матракът с предпазни възглавници ще предотврати всички неприятни усещания във вашето дете. 


С какво позициониращият матрак за бебе помага на вашето мъниче?

  • Матракът за бебе е хипоалергенен, изработен е от 100% памук
  • Предпазните странични възглавници осигуряват защита за бебето да не се преобърне или да смени позата на тялото си в такава, която може да е неудобна или опасна
  • Страничните ограничители (които са с велкро лепенки и могат да се махат) служат в случай, че има ситуация, в която бебето повръща и се налага да бъде сложено легнало настрани.
  • Матракът за бебе може да се ползва в кошарата, в леглото между двамата родители, като няма опасност детето да бъде притиснато по време на сън
  • Тъй като страничните възглавници са закрепени с велкро лепенки, те могат да се махат лесно и да се ползват за упражнения на бебето - за повдигане на главата, изправяне на гръбчето, за подпиране в полулегнала позиция. 
  • Можете да комбинирате позициониращият матрак и с комплект завивки, шалте , обиколници за кошара в същия десен и други.

Матрак за бебе бежави звезди
Топ
Модел: 2133
  Описание на Матрак за бебе бежави звездиПрактичен бебешки матрак, който е подходящ за детски сгъваеми кошари и дървени легла Подобрен е контакта на бебето със заобикалящите го хора,  бебето вижда ръцете си, може да допира лицето си Развива фината моторика на новороденото две..
28.80лв.
Без данък:28.80лв.
Матрак за бебе лилави бухали
Топ
Модел: 2132
  Описание на Матрак за бебе лилави бухалиПрактичен бебешки матрак, който е подходящ за детски сгъваеми кошари и дървени легла Подобрен е контакта на бебето със заобикалящите го хора, бебето вижда ръцете си, може да допира лицето си Развива фината моторика на новороденото двете стр..
28.80лв.
Без данък:28.80лв.
Матрак за бебе сиви бухали
Топ
Модел: 1945
  Описание на Матрак за бебе сиви бухалиПрактичен бебешки матрак, който е подходящ за детски сгъваеми кошари и дървени легла Подобрен е контакта на бебето със заобикалящите го хора,  бебето вижда ръцете си, може да допира лицето си Развива фината моторика на новороденото двете..
28.80лв.
Без данък:28.80лв.
Матрак за бебе сиви звезди
Топ
Модел: 1946
  Описание на Матрак за бебе сиви звездиПрактичен бебешки матрак, който е подходящ за детски сгъваеми кошари и дървени леглаПодобрен е контакта на бебето със заобикалящите го хора, бебето вижда ръцете си, може да допира лицето сиРазвива фината моторика на новороденотодвете странични в..
28.80лв.
Без данък:28.80лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102