Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

17 Jul 6 големи грешки, които родителите правят при избора на първата бебешка количка
0 826
Детската количка се използва интензивно, поради което е важно да изберете модел, който пасва добре на вас и партньора ви, но също и на вашия начин на живот. За съжаление родителите често допускат едни и същи грешки при избора, особено когато правят т..
11 May Трябва ли ни комарник за количка ?
0 894
За да предпазите вашето бебе от комари, има няколко неща, които можете да направите: Използвайте комарник за количка - това е един от най-ефективните начини за предпазване на бебето от ухапвания на комари. Комарниците за колички са специално направен..
22 Jul ПОМОЩ! Детето ми изгоря, а сега накъде?
0 512
ПОМОЩ! Детето ми изгоря от слънцето, а сега накъде?    Лятото е времето, когато прекарваме голяма част от деня в разходки, плаж, басейн и други занимания под жаркото слънце. Съветите на педиатрите са да се стои възможно най-много на чист въздух, за д..
10 May Кои са нужните аксесоари за детската количка през лятотo
0 1216
Кои са нужните аксесоари за детската количка през лятотoВремето, в което една жена прекарва в майчинство, е най-интензивно откъм грижи, безсъние, тревоги за мъничето. Здравословният режим както за майката, така и за детето, предполага много разходки ..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102