Menu
Your Cart

Универсална подложка за детска количка за близнаци

Подложките са универсални и многофункционални. Тяхната форма е подходяща за кошче за кола, за количка за близнаци, за летен кош за количка. Стандартните подложки са изработени от 100% памук, като предлагаме комбинация с различни материи според сезона.


Подложка за количка, кош за кола, за близнаци

  • Универсалната памучна подложка е във форма, която приляга много добре на кошчето за кола, като осигурява комфорт и мекота за бебето.
  • Тъй като тя може да се ползва и на летния кош на детската количка, постелката има два реда отвори в горната част, за да може да се регулира височината на предпазните колани.
  • Памучната подложка можете да комбинирате с нашия троен комплект за количка, който ще я украси и с възглавничка-пеперуда и протектори за колани.
ДВУЛИЦЕВА ПОДЛОЖКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци ДВУЛИЦЕВА ПОДЛОЖКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 78391
  Описание и видео на ДВУЛИЦЕВА ПОДЛОЖКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнациОвален модел на постелката, който позволява да се ползва на всяка количка за близнациРазмер 73/30Изработени от естествени материи, подходящи за всички сезониПодходяща за всички модели колички (Peg Perego - Пег Перего..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
КОМБИНИРАНА ЛЯТНА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци КОМБИНИРАНА ЛЯТНА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 112191
Описание и видео на КОМБИНИРАНА ЛЯТНА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавнич..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ЛЯТНА ОВАЛНА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА ОВАЛНА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 7891
  Описание и видео на ЛЯТНА ОВАЛНА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнациОвален модел на постелката, който позволява да се ползва на всяка количка за близнациРазмер 73/30Изработени от естествени материи, подходящи за всички сезониПодходяща за всички модели колички (Peg Perego - Пег Перего, Lorell..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
ЛЯТНА ПОСТЕЛКА ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА ПОСТЕЛКА ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 11231
Описание и видео на ЛЯТНА ПОСТЕЛКА ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавничка о..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ЛЯТНА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 1121
Описание и видео на ЛЯТНА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавничка осигурява..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ЛЯТНА ПОСТЕЛКА С ДИШАЩ ГРЪБ ЗА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА ПОСТЕЛКА С ДИШАЩ ГРЪБ ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 14728
  Описание и видео на ЛЯТНА ПОСТЕЛКА С ДИШАЩ ГРЪБ ЗА КОЛИЧКА за близнациМоделът е подходящ за столче за кола 0-13 кг, колички с по-тесен кош например за близнаци Подложка с пълнеж дунапрен и гръб 3Д меш, дишаща материя, която не задържа влагата Гърбът може да е 3Д меш, хавлия, капитон..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
ЛЯТНА ПОСТЕЛКА С КАПИТОН ЗА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА ПОСТЕЛКА С КАПИТОН ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 14729
  Описание и видео на ЛЯТНА ПОСТЕЛКА С КАПИТОН ЗА КОЛИЧКА за близнациМоделът е подходящ за столче за кола 0-13 кг, колички с по-тесен кош например за близнаци Подложка с пълнеж дунапрен и гръб капитон против изпотяване Гърбът може да е 3Д меш, хавлия, капитон или муселин Размери: * ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
ЛЯТНА ТЪНКА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА ТЪНКА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 7892987
  Описание и видео на ЛЯТНА ТЪНКА ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА за близнациОвален модел на постелката, който позволява да се ползва на всяка количка за близнациРазмер 73/30Изработени от естествени материи, подходящи за всички сезониПодходяща за всички модели колички (Peg Perego - Пег Перего, Lorelli..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
ЛЯТНА УНИВЕРСАЛНА ПОСТЕЛКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци ЛЯТНА УНИВЕРСАЛНА ПОСТЕЛКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 7891452
  Описание и видео на ЛЯТНА УНИВЕРСАЛНА ПОСТЕЛКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнациОвален модел на постелката, който позволява да се ползва на всяка количка за близнациРазмер 73/30Изработени от естествени материи, подходящи за всички сезониПодходяща за всички модели колички (Peg Perego - Пе..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
ПАМУЧНА ПОДЛОЖКА ЗА ЛЯТНА КОЛИЧКА за близнаци ПАМУЧНА ПОДЛОЖКА ЗА ЛЯТНА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 1121966
Описание и видео на ПАМУЧНА ПОДЛОЖКА ЗА ЛЯТНА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавничка о..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ за близнаци ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ за близнаци
Топ
Модел: 112
Описание и видео на ПОДЛОЖКА ЗА КОЛИЧКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавнич..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ПОДЛОЖКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци ПОДЛОЖКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 78929
  Описание и видео на ПОДЛОЖКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнациОвален модел на постелката, който позволява да се ползва на всяка количка за близнациРазмер 73/30Изработени от естествени материи, подходящи за всички сезониПодходяща за всички модели колички (Peg Perego - Пег Перего, Lorelli ..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
ПОДЛОЖКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗА КОЛИЧКА за близнаци ПОДЛОЖКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 1121968
Описание и видео на ПОДЛОЖКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавнич..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ПОДЛОЖКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ С КАПИТОН ЗА КОЛИЧКА за близнаци ПОДЛОЖКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ С КАПИТОН ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 1472
  Описание и видео на ПОДЛОЖКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ С КАПИТОН ЗА КОЛИЧКА за близнациМоделът е подходящ за столче за кола 0-13 кг, колички с по-тесен кош например за близнаци Подложка с пълнеж дунапрен и гръб капитон против изпотяване Гърбът може да е 3Д меш, хавлия, капитон или муселин ..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
ПОДЛОЖКА С ВЪЗГЛАВНИЧКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци ПОДЛОЖКА С ВЪЗГЛАВНИЧКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 1121966698
Описание и видео на ПОДЛОЖКА С ВЪЗГЛАВНИЧКА ОТ РАНФОРС ЗА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената въ..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Постелка за количка супер розови облаци
Топ
Модел: 28003402404756
  Описание и видео на Постелка за количка супер розови облациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка. Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите. Вградената възглав..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
ПОСТЕЛКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ НА КОМБИНИРАНА КОЛИЧКА за близнаци ПОСТЕЛКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ НА КОМБИНИРАНА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 112196669
Описание и видео на ПОСТЕЛКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ НА КОМБИНИРАНА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вграденат..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Постелка против изпотяване с 3д меш и муслин Дъга и Ракети за близнаци
Топ
Модел: 44007805126656
  Описание  и видео на Постелка против изпотяване с 3д меш и муслин Дъга и Ракети за близнациНевероятна универсална постелка за количкаИзработена от материи, които не изпотяват и не спарват детето - летен хит3D меш, капитон, хавлия, муслин - Вие избирате комбинацията за Вашата лятна п..
58.00лв.
Без данък:58.00лв.
ПОСТЕЛКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ С ТЪНЪК ДУНАПРЕН ЗА КОЛИЧКА за близнаци ПОСТЕЛКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ С ТЪНЪК ДУНАПРЕН ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 789121
  Описание и видео на ПОСТЕЛКА ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ С ТЪНЪК ДУНАПРЕН ЗА КОЛИЧКА за близнациОвален модел на постелката, който позволява да се ползва на всяка количка за близнациРазмер 73/30Изработени от естествени материи, подходящи за всички сезониПодходяща за всички модели колички (Peg Pereg..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
ТЪНКА ДИШАЩА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци ТЪНКА ДИШАЩА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнаци
Топ
Модел: 112196
Описание и видео на ТЪНКА ДИШАЩА ПОСТЕЛКА ЗА КОЛИЧКА за близнациНов модел постелка, напълно универсална с вградена възглавничка - панделка.Материя ранфорс, пълнеж вата. Тази постелка можете да ползвате на всеки модел количка, тъй като няма фиксирани отвори за коланите.Вградената възглавничка ос..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Показани 1 от 20 | 24 (2 Страници)
Бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+35952870102